Så skulle jag beskriva mig med tre ord.

Jag är nyfiken på dig som läser min blogg. Undrar vem du är och varför du kommer tillbaka och läser nya inlägg. Själv upplever jag att det känns svårt med kreativiteten. Svårt att komma på nya saker att skriva om.

Förmodligen beror det på att jag inte har lika mycket tid i ensamhet som jag brukar ha. Nu när alla i familjen är lediga så är det mycket mer ljud i huset. Hela tiden. Lika mycket som jag älskar att hänga och prata med mina (vuxna) barn så älskar jag min ensamhet. Ibland går jag ut i trädgården och sätter mig bakom vår friggebod i tystnad. Där hittar ingen mig. Jag får vara ensam. Inga frågor.

Tystnad. Jag älskar det! Behöver det mer och mer för varje år som går.

Om jag skulle beskriva mig med 3 ord så skulle det bli:

KREATIV – SPIRITUELL – KÄNSLOSAM

Vilka är dina tre ord? Dela gärna med dig i kommentarerna!

2 thoughts on “Så skulle jag beskriva mig med tre ord.

 1. Ungefär detsamma! Men ibland känns det som att orden “stockar” sig i halsen och har svårt att komma ut!
  Då vet jag att jag behöver vara ensam en stund!
  Samla tankarna, gärna i naturen.
  Har en “elefantfamilj” i skogen där jag brukar lägga färska blommor!
  För andra ser det bara ut som en stenbumling, men JAG vet att det är mina
  Elefanter! Uppskattar dina inlägg mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *