Tillbaka på jobbet? Är du där du vill vara eller vill du skapa en förändring?

Jag är tillbaka på jobbet efter över 4 veckors ledighet. Det har varit så skönt att slippa sätta klockan på morgonen. Tyvärr har vädret inte varit särskilt bra men jag har fått rensat bland skåpen här hemma och jag har utrotat en hel rabatt med flox. De doftar otroligt gott men sprider sig som ogräs vilket leder mig till en fundering…. Vad är egentligen definitionen på “ogräs”?

Jag trivs superbra på mitt jobb som skoladministratör. Jag trodde aldrig att ett sånt jobb skulle ge mig så mycket tillbaka. Jag är ju mångkreatör! Då kan man väl inte trivas i en så stel organisation? Jo, det kan man absolut. Jag får utlopp för en massa kreativitet och jag skrattar varje dag på jobbet. Det tycker jag är otroligt viktigt.

Det var inte förrän jag gick från att jobba 50% till 90% som förändrade mitt synsätt och det beror på att jag kände mer tillhörighet då. Tidigare körde jag hem klockan tolv och missade allt som hände under eftermiddagen.

Jag erkänner att jag hade ångest dagen innan jobbet skulle börja igen. Hela dagen våndades jag över att gå tillbaka till jobbet. Det gjorde jag helt i onödan som man ofta gör…. Det var så skönt att vara tillbaka!

Nu är jag full av kreativa upptåg inför hösten. Jag ska skriva artikel till en tidning, göra fruktremmar som jag ska sälja, komma igång med kreativa samtal, lansera ännu en “Kreativ visualiserings-kurs” och mycket annat som jag ännu inte vet…. Självklart kommer jag att avsluta året med ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Spännande!

Är du där du vill vara eller vill du skapa en förändring?

Kommentera gärna! Jag är så nyfiken! Om du vill förändra något så rekommenderar jag dig att signa upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag ska dela med mig av några kraftfulla frågor för att komma igång.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *