Dagens budskap 201025

Jag älskar att börja min dag i tystnad och stillhet. Det blir inte mycket av det nu när vi har valp. Jag har hittat nya saker att vara tacksam över. Att få gå på toaletten ifred och att sitta ner och betrakta lille Cliff när han sover och göra ingenting. Precis som jag gjorde när barnen var små. Så rogivande.

Dagens budskap

Världen ligger framför dig. Alla dörrar du behöver öppna är nu olåsta. Det du behöver göra är att öppna dem och kliva in. Du är redo och det enda som står i vägen för din framgång är du själv. Ta dig tid och reflektera över vad framgång betyder för dig. Släpp taget om gamla föreställningar att framgång bara räknas över hur mycket pengar man har på banken.

Låt din framgång inkludera hela kroppen. Kropp och själ. Vi är alla sammankopplade med varandra. Universum presenterar oändliga möjligheter i ett jämnt flöde. Hur känns framgång? När du vet hur den känns så kommer du också lägga märke till den mer och mer.

Om du känner att du har tagit fel väg så betyder det bara att det är något i den upplevelsen som du ska lära dig något av. Du är aldrig vilse. Hur du än gör så kommer du dit du är menad att vara. Njut av resan! Den har lika stor betydelse som destinationen.

__________________________________________________

Gillar du det jag skriver? Kändes budskapet äkta? Kommentera gärna så jag får höra dina tankar. Supermegatack!! <3

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar? Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Jag håller på att känna in nästa kursstart… Det kan bli den 23 november för då fyller jag 44 år. (4+4=8).

Siffran 8 – Överflöd
Överflöd är på gång i ditt liv. Din andlighet utvecklas och du växer som människa. Ta emot gåvorna i ditt hjärta.

(budskapet hittade jag på tidningennara.se)

Så, nu var det bestämt! Nästa kursstart är på min födelsedag!

Den 9 december drar jag igång ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Vi kvinnor behöver bli bättre på att prioritera vår egen självkärlek. Vi behöver känna oss värdefulla. Känner du att detta är något för dig så kommentera i bloggen med “självkärlek” så kontaktar jag dig när jag skapat gruppen osv… Jag längtar!! Det är ett perfekt avslut på året för att gå in i 2021 med mer kärlek till sig själv.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

4 thoughts on “Dagens budskap 201025

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *