Det finns fyra grundsteg att följa för att lyckas med sin kreativa visualisering.

En förändring kommer aldrig att hända om man bara tänker positivt. Det är inte det attraktionslagen eller kreativ visualisering bygger på. En förändring skapas på många olika nivåer i kroppen när man väl är redo för det och när kroppen är i rätt vibration som känslan. Kreativ visualisering handlar om att göra vårt liv till en bättre plats att leva i och att göra plats för lycka, självförverkligande och kärlek.

Jag vill dela med mig av fyra grundsteg för att lyckas med kreativ visualisering.

1. Sätt upp ditt mål.

Bestäm dig för något du vill ha, förverkliga eller skapa. Det kan vara hur stort eller litet som du önskar. Ett nytt jobb, ett hus, förhållande, förbättrad hälsa eller lösa ett problem. Vad som helst! 

Börja med något som känns förhållandevis enkelt för dig att tro på. Något som du känner att du kan förverkliga inom den närmaste framtiden. På det sättet behöver du inte kämpa mot alltför stort motstånd i början. Du kommer att bli bättre på det med träning. Ofta ställer vi till det med att sätta för stort mål och ge upp när vi misslyckas. Kom ihåg barnet som först behövde lära sig att gå innan den kunde springa. 

2. Skapa en klar bild.

Tänk dig en klar bild av det du vill ha. Du behöver känna det här och nu. Här och nu. Du befinner dig där nu. Inkludera så många detaljer du kan. Dofter, mönster. Specificera. Var specifik. 

3. Fokusera ofta.

Tänk ofta på det du vill manifestera. Under meditationer, på bussen, på promenaden. På det sättet blir det integrerat i dig och du har större framgång med att det förverkligas. 

Fokusera på det klart och tydligt men samtidigt mjukt och med omsorg. Det ska inte kännas som en ansträngning eller att det tar din energi. Allt som känns tråkigt hindrar oss från att fortsätta arbeta frivilligt med det. 

4. Ge positiv energi

När du fokuserar på din dröm/mål så ska du tänka på den på ett positivt och uppmuntrande sätt. Gör starka uttalanden till dig själv: att det har kommit, att det är på väg till dig. De här affirmationerna ska inte innehålla några tvivel på något sätt. Känner du tvivel så sätt dig ner och fråga dig; Varför känner jag tvivel över detta målet? Motfråga varje svar med ett nytt “varför”. På så sätt går du till kärnan över var ditt tvivel kommer ifrån. Öva på känslan av värdighet. Känn att du är värd allt det du önskar dig. 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fortsätt att använda denna metod till ditt mål är uppnått eller när det har förändrats till något annat. Det är en naturlig del av den mänskliga processen av förändring och utveckling. 

Om det visar sig att du har ändrat dig angående ett mål så behöver du erkänna det för dig själv. Kanske har du haft som mål att skaffa ett nytt jobb men nu visar det sig att du trivs bra och vill stanna kvar. Du har åstadkommit en förändring, både av din inställning till ditt arbete och omgivningens inställning till dig. Grattis! Det är inget nederlag eller misslyckande. Det är att följa dig själv och växa sig stark inombords.  

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *