Jag ska prova på att vara en förebild för någon annan och det känns jätteläskigt.

Jag går utanför min komfortzon… Läskigt men samtidigt spännande!

När jag tänker efter så är det länge sedan jag utmanade mig själv och klev utanför min komfortzon. Jag pratar ofta om hur viktigt det är för att utvecklas och inser nu att jag själv behöver bli bättre på det.

Jag tror att det är ungefär tre år sen som jag började dela med mig av videos där jag pratar om olika saker som jag tycker är viktiga. Minns att jag för två år sen delade med mig av en julkalender på min gilla-sida med små uppdrag för att sprida mer glädje och månaden innan körde jag varje dag en reflekterande fråga och jag hade så roligt! Jag fick så mycket positiv feedback.

När jag deltog i ett gruppcoachsamtal och jag sa att det var läskigt att dela mina videos men jag gjorde det ändå så fick jag till svar från Birgitta (mastercoach) att så är det verkligen inte. Istället är jag rädd för att säga att jag inte längre är rädd för att göra det. Precis så var det. Så underbart att bli medveten om nya nivåer som händer inom oss.

Nu är det tid för mig att göra min komfort zon liiite större. Jag ska inspirera andra genom att prata om mig själv. Huah!! Inspirera, peppa och dela med mig av mig och bara mig. Jag har gjort videos som jag delat på FB och säkert finns det någon i det forum där jag ska prata om detta som kanske aldrig har gjort det. Då vill jag väcka liv i deras kreativa resa och få dem att testa. Leka fram nya vägar att nå ut.

Jag ska prova på att vara en förebild för någon annan och det känns jätteläskigt. Verkligen superläskigt! Jag vill ju inte styra någon att tänka eller tycka som jag. Samtidigt förstår jag ju att det är inte alls det jag gör. Jag kommer bara att visa vad jag har gjort för att skapa det jag har gjort. Man behöver inte alls göra som jag. Jag vill ju bara visa ett sätt som har fungerat bra för mig… Kommentera med “ENERGY SURFING” så ska jag berätta mera…

KRAM Christine

2 thoughts on “Jag ska prova på att vara en förebild för någon annan och det känns jätteläskigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *