Dagens budskap 201031.

Att sätta sig ner och meditera med en hundvalp i huset är snudd på omöjligt. När han dessutom springer runt och leker med LilleB som vi har sen tidigare gör ju inte saken mycket lättare… 🙂 Det slutade med att jag gick in på toaletten och låste om mig. Precis som jag gjorde när barnen var små och jag behövde lite ensamtid. Vem känner inte igen sig i det liksom?

DAGENS BUDSKAP

Det är hög tid att kliva in i något nytt. Begrava den gamla du. Göra plats för en ny kraftfullare version av dig. Du är redo. Du är så redo! Innan du kan göra det så behöver du bryta med det gamla på ett värdigt sätt.

Tacka för gåvan det har gett dig. Lyft upp det du inte längre behöver i ljuset och betrakta det. Mörkret inom oss bär också på svar för att ta oss framåt. Genom att verkligen se skuggorna inom dig så hjälper du dem att frigöras från dig. Så länge du trycker undan dem och är rädd för dem kan du inte kliva in i din nya kraft. Det är viktigt att du förstår det.

Släpp taget om det och låt det inte längre tynga ner dig. Du är trygg ooch skapar ny stabil grund att stå på. Nya äventyr väntar dig och du växer som människa. Älskade du, släpp taget om gamla mönster som tynger ner din energi. Gör plats för den du vill vara.

Kram Christine

Gillar du det jag skriver? Kändes budskapet äkta? Kommentera gärna så jag får höra dina tankar. Supermegatack!! <3

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Vill du ha lite lekfullhet i ditt liv? Jag delar min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv“. Häng med! Vi är på TEMA 2 som är Drömmar och lust.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *