Hjärtat öppnas när du höjer din vibration.

Denna fullmånen påverkar mig otroligt mycket. Mycket känslor som kommer upp till ytan och jag känner mig faktiskt lite snurrig. Det är så otroligt viktigt att låta alla känslor få komma upp till ytan och känna kärlek till att man har dem.

Jag lär mig att älska alla mina tankar och känslor oavsett om de är upplyftande eller begränsande. Låter det konstigt? Nej, det är det faktiskt inte. Låt mig förklara….

Kärlek är porten till upplysning.

Alla tankar vi har behöver vår omsorg. Speciellt de som upplevs som negativa och förminskande. De behöver extra kärlek… Man kan likna de lite vid ett litet barn som behöver kärlek och extra stöttning. Så varje gång du tänker en negativ tanke så skicka lite kärlek till den. Anklaga inte dig själv för att du har tänkt den. Nej, istället ge dem kärlek, då kommer de att ha mindre makt över ditt liv.

När du känner dig kärleksfull så känner du dig mer levande. När du expanderar och skapar nytt i ditt liv känner du ett flöde. Allt kommer till dig i rätt ögonblick.

Så, var villig att acceptera dig själv så som du är och andra medresenärer i detta liv. Villkorslös kärlek löser all separation. När energi dras samman så uppstår sjukdom på olika sätt. När du känner att du håller att bli sjuk, reflektera över vilken del av dig som behöver mer kärlek och omsorg.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *