Kraften av att fokusera

Alla människor kan fokusera. Ibland är det inte lika enkelt som nu när jag försöker skriva det här blogginlägget samtidigt som mina två hundar busar med varandra.

Att fokusera handlar egentligen om att göra ett medvetet val. Så då handlar det om att ta ett beslut att röra sig på ett visst håll och jag tror att det är många som är fast i tankarna om att “så länge jag inte har bestämt mig för något så kan jag inte heller misslyckas”.

De flesta vet vad de inte vill ha och fokuserar på det. Det kommer att leda till att man får mer av det man inte vill ha. Det är egentligen ganska självklart men ibland är man inte medveten om att man tänker så.

Därför vill jag bjuda in dig till att reflektera lite kring detta. Fokuserar du på att träffa en ny partner eller vill du inte längre vara ensam? Vill du ha rikedom ska du inte tänka på brist på pengar. Det blir kortslutning i ditt huvud och i universum. Ju mer du tänker samma tanke desto kraftfullare växer den sig.

För att hitta ditt mål så behöver du göra dig av med det gamla. Visst låter det fantastiskt men om man inte vet vad man ska fokusera på? Det man kan göra för att börja är att göra en lista över det man inte längre vill ha. Allt det där man vill släppa taget om. Skriv ner.

När du är klar med det så kan du ställa dig två frågor och låta svaren komma till dig. Tvinga inte fram något där och då. Låt svaret komma när du är redo.

Vad är mitt själs uppdrag på jorden?

Vad drömmer jag om?

Varmt lycka till!

Kram Christine

2 thoughts on “Kraften av att fokusera

 1. Jag gillar Citatet…

  Tuija eller ”av universumsunderverk” skrev på sin blogg, 16okt:

  Saxat:
  Allt du tänker på Allt du läger din fokus på kommer att ske och jag citerar faktiskt Bibeln
  ‘Ske din vilja så som i himmelen så och på jorden’.
  Jag tolkar citatet som att allt du läger energi på kommer att ske.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *