Att vara rädd för tystnaden är att vara rädd för sig själv.

I tystnaden möter vi oss själva. Alla tankar vi bär med oss får sin röst hörd. Alla negativa tankar växer så länge vi inte höjer våra positiva tankar om oss själva. Låt oss höja kärleken till oss själva! Alla vinner på det..

Kraften i tystnaden. Tystnaden är näring för själen. En gåva att hedra.

Om vi inte får tystnad kan vi vissna bort. Vi slutar ta till vara på möjligheter.

Tystnaden är en magisk plats där underbara saker händer. Det är då vi kommer i kontakt med vår inre röst, vår intuition, våra djupaste känslor, drömmar och önskningar.

Jag var länge rädd för tystnaden. Jag var rädd för mina tankar. Alla negativa tankar upptog så mycket av min tid. Så tacksam att den tiden är över..

Idag är tystnaden en av mina bästa vänner. Jag går sönder om jag inte får tid för mig själv i stillhet och i tystnad. Jag hämtar kraft inom mig. Det är en förtrollad plats där allt är möjligt. Jag skapar min egen värld.

Det är så viktigt att skapa en fin balans mellan aktivitet och vila. Många har växt upp med uppfattningen att det är något fult att inte göra något hela tiden. Jag möter så många kvinnor som har dåligt samvete över att göra något för sig själv, som att sitta en stund i tystnad varje dag. Känner du att du hela tiden behöver prestera för att vara betydelsefull?

Du går miste om livets största njutning i så fall. Du behöver tid i tystnad för att kliva in i din fulla kraft.

Är du rädd för tystnaden?

Kram Christine

2 thoughts on “Att vara rädd för tystnaden är att vara rädd för sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *