Dagens budskap 201121

Godmorgon älskade läsare!

Tack för att du läser min blogg. Du är mycket värdefull för mig. Det vill jag att du ska veta och känna. Jag skriver mycket för min egen del för att jag har så mycket inom mig som behöver komma ut. Dessutom är det ju bara dumt att dölja min kreativitet om den kan bidra med inspiration och glädje för andra människor. Eller hur? Dagens budskap handlar om detta. Läs det om och om tills du verkligen känner det i hela kroppen

DAGENS BUDSKAP

Använd din kreativitet för att uttrycka dina känslor.

Använd din kreativitet för att uttrycka dina talanger.

Använd din kreativitet för att uttrycka din passion.

Använd din kreativitet för att visa världen vem DU är.

Inte utanpå utan det som finns inom dig.

Att uttrycka den du är på riktigt är inte bara utvecklande utan det läker dig inifrån och ut. Healing.

När du gör denna inre resa så kommer du att vilja ändra på hur andra uppfattar dig. Det kommer inte längre att passa dig att uppfattas så som du tidigare har blivit.

Du kan känna ett behov av att ändra på ditt yttre, släppa taget om gamla värderingar som inte längre känns bra. Det spelar ingen roll vilken förändring du väljer att göra, huvudsaken är att visa världen vem du är.

På detta sättet kommer du att göra världen till en bättre plats. Enbart genom att vara du. Det är dags att sluta gömma dig själv för andra. Börja ta den plats som du länge längtat efter att göra.

Kram Christine

One thought on “Dagens budskap 201121

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *