Behöver du också väcka liv i din kreativitet?

Jag känner att min kreativitet har fått ta ett steg tillbaka för en massa annat och jag vet egentligen inte varför. Jag vet att jag behöver väcka den till liv för att jag ska må bra. Den insikten har jag fått till mig. Som du kanske läste i mitt senaste Dagligt budskap så är det viktigt att använda sin kreativitet för att uttrycka sina känslor. Därför kommer jag att dela med mig av kreativa övningar i min FB-grupp “SKAPA DITT KREATIVA DRÖMLIV” med början imorgon. Häng gärna med! Jag har inspirerats av Julia Cameron och hennes bok “Öka din kreativitet -den artistiska vägen”. Jag älskar den boken!

Jag behöver få in mer kreativitet och lek i mitt liv. Jag känner en längtan efter det. Så härligt att bara ge sig hän och följa sitt eget flöde. En magisk plats. Visst håller du med mig?

Jag hittade ett gammalt inlägg där jag skriver om att kreativitet är syre för själen. Det behövde jag verkligen bli påmind om ikväll. Lite kul är det att inlägg som jag skrivit glömmer jag bort att jag har gjort. Vad bra att jag hittat ett sätt att nå ut med mina tankar så att jag kan påminnas om dem..

Ännu ett annat klokt inlägg som jag gjorde i augusti 2019… 5 rädslor som kväver din kreativitet. Kanske något som du behöver läsa idag..

Ta hand om dig. Du är viktig.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *