Att agera trots att man är rädd innebär att man är modig.

Det är faktiskt intressant det där med rädslor för det som skrämmer mig kommer med lätthet för någon annan. Det som är lätt för mig är läskigt för någon annan. Förminska aldrig någons rädslor. Aldrig. De kan kännas så stora och oövervinnerliga. Låt de vara det tills den personen väljer att ta sig förbi dem.

Jag vill ju stå på den där scenen och prata men jag vet fan inte vad jag ska prata om. Kanske jag ska prata om att inte veta men att ändå göra det? {Tänk om alla tycker att det jag pratar om är tråkigt? Ja, då är de bara på fel plats. Jag är där jag vill vara och jag trivs.}

Jag vill måla den där gigantiska tavlan som människor resor långt för att betrakta. Jag vet bara inte var den ska hänga. {Men om jag börjar måla på denna gigantiska tavla så kommer platsen säkert att uppenbara sig}

Jag vill skapa en kalender för mångkreativa. Jag har själv sökt efter en men inte hittat en enda som passar mig. Läskigt men jag gör det ändå. {Jag har aldrig skapat en fysisk bok av något slag men det kan väl inte vara så svårt}

Jag vill göra min blogg till en bok. När jag själv går tillbaka och läser gamla inlägg så kan jag slås av tanken ” Har jag skrivit det där?” eller “Det behövde jag verkligen läsa idag”. Vem skulle vilja publicera den? Hur går man tillväga? {Gulle du, du löser det. Ta bara ett steg i taget så ska du se att allt faller på plats}

Vad drömmer du om som känns läskigt? Enbart genom att skriva ner dem gör att man blir medveten om det och först då kan man skapa en förändring. Magiskt!

Vill du ha min hjälp som kreativ coach? Hör av dig…

Jobbigt att kontakta mig för att jag inte gett någon prislapp?

Jag vet hur du känner…. Kommentera i bloggen och jag skriver mer info till dig. Helt ärligt så har jag inte kommit fram till ett pris ännu.

4 thoughts on “Att agera trots att man är rädd innebär att man är modig.

 1. Ja många saker är läskiga och mindre läskiga för andra. Därför det är så bra att ha olika sorters vänner. Pusha varandra.

 2. Gott Nytt År??

  Publicering av bok:
  Man tjänar mindre på att den låts trycka upp var gång beställning kommer in eller över nätet men smidigt är det.

  Översätt det till engelska oxå.

  Gör en ljudbok som oxå kan levereras över nätet, var beställning.

  Det är mååångs dom lyssnar på ljudböcker

  1. Oj, det var många superbra tips!! Tack <3 Nu blir jag allt inspirerad att göra ljudbok!
   Gott Nytt År till dig också!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *