Saker kommer till oss i det ögonblicket vi behöver det.

Gårdagen bestod av kreativ planering. Anteckningsblock, böcker låg i en stor hör framför mig på bordet. Aldrig tidigare har jag gjort på detta sättet. Jag har alltid tagit det som det kommer men jag har fått till mig mina ledord för 2021 och de är……

Kreativ Explosion – Struktur

Självklart har jag haft högar med böcker framför mig men aldrig tidigare har jag haft ett sådant fokus och driv. Magiskt! Det kommer att bli ett annorlunda 2021. Det känner jag på mig redan nu. Dörrar kommer att öppnas. Synkroniciteten kommer att lyftas till nya höjder.

När jag satt i min fåtölj med mina två vovvar {ja, vi får plats alla 3 i fåtöljen} så bad jag min man att ge mig min bok som handlar om andlig utveckling. När jag fick den så låg det en liten lapp i den och budskapet jag fick var klockrent och jag känner ännu mer att jag är på rätt väg.

Jag sa högt till honom att detta var precis vad jag behövde höra just nu och han undrade vad det handlade om. Jag försökte förklara men jag gav upp. Några rader längre ner på sidan så står det…….

Vänd dig inte till andra för att få bekräftelse, för du kommer att få idéer som är nya och bortom masstankens sfärer. Vid någon tidpunkt kan det hända att alla du känner kommer att applådera dig och berömma dig för din fantastiska idé, men vänta inte på detta stöd för att tro på och agera i enlighet med dina idéer. Utveckla modet att tro på dig själv och agera i enlighet med dina idéer.

Så det var därför jag inte skulle förklara budskapet för min man. Jag ser fram emot detta 2021 där jag behöver agera på uppenbarelser som kommer till mig. Det räcker inte att bara lägga märke till dem.

Ha en fantastisk nyårsafton så möts vi igen nästa år!

All lycka och kärlek till dig från mig <3

Om du inte vill missa vad jag har på gång så gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” . Jag har lite ny energi på gång i den. Så spännande!! Om du redan är med i den så bjud gärna in vänner som behöver lite kreativitet och galna upptåg! 🙂

Gilla min sida på FB om du vill ha lite kreativa uppdateringar {gud, vilket tråkigt ord!!} 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *