Det sprang en mus över vägen… Solögas budskap

I morse när jag körde till jobbet så såg jag en liten liten mus springa över vägen. Som vanligt kollar jag alltid vilket budskap Solöga har. Det är alltid lika klockrent på vad jag behöver tänka lite extra på just nu.

Mus
Du besitter all den styrka du behöver. Min gåva till dig är att känna dig tillräcklig i alla situationer.
Här gäller det att hitta styrkan i dig själv genom att tro på dig själv och bekräfta dig själv. Du är inte försvarslös, värnlös, hjälplös eller utlämnad.

Lite senare på vägen så satt det en svart katt i diket. Min direkta tanke blev –Häxa, du är en häxa. Sen var jag såklart tvungen att kolla även vad katt betyder enligt Solöga. Jag gör alltid det men jag tycker även att det är viktigt att först vända blicken inåt och reflektera över vad det betyder för en själv. Vi har ju alla olika bakgrunder och relation till vårt förflutna.

Kom ihåg, den första tanken som kommer är alltid rätt oavsett hur konstig eller tramsig du tycker att den är. Det är din intuition som talar. Det är också intressant att jag häromdagen ställde frågan i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” {gå gärna med i den} om de hade ett kraftdjur…. Hmm…. Jag ska ta reda på mer om musens egenskaper. Det jag vet än så länge är att de är nattaktiva och mycket sociala. De trivs bäst i grupp och de är alerta. Kan du fler egenskaper än så?

KATT
Älska dig själv och sätt dig själv främst. Utan rädslor är du fri och njuta av allt som livet ger dig. Stärk din relation med dig själv. Din gåva är inspiration och kreativitet samt en god relation med dig själv.

2 thoughts on “Det sprang en mus över vägen… Solögas budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *