Dagens budskap 211212

Jag vaknade tidigt idag till ljudet av en liten mus som rörde sig på kattvinden. Först trodde jag att det var snön som töade och droppade ner på marken men nej. Självklart tog jag reda på vilket budskap den kommer med. Det kan du läsa här.

Satte på lite kaffe och letade upp min bok i socialpsykologi som jag hade när jag pluggade för 15 år sen. Det är så intressant att lära mig mer om varför vi gör som vi gör och hur vi fungerar i grupper.

DAGENS BUDSKAP

Möt dina djupaste rädslor. Se dem rakt in i ögonen. Känn alla de skamfulla och skrämmande känslorna. Bara genom att lyfta upp dem till ytan och ge dem ett namn så kan du bearbeta dem och äntligen känna dig fri.

Gå inte ensam. Du är aldrig ensam. Kalla på din inre höghet (eller Gud om du vill kalla den det) och den kommer alltid att vara där vid din sida och skydda dig.

Du vill skapa ett liv i frihet utan skam, dåligt samvete och skuld. Förlåt dig själv för allt du har gjort. Du gjorde ditt bästa med de förutsättningar som du hade då. När du vet bättre, gör du bättre. Därefter förlåter du andra som har gjort saker mot dig som har känts fel. Jag vet att det är ett stort jobb att göra. Jag vet. Det kanske känns övermäktigt. Helt okej. Börja någonstans. Det kommer att leda till nästa steg.

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar eller dela det på dina sociala medier. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är snart 1600 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *