Kan man tjäna pengar på att ha kul?

Jag tror det och jag tänker testa. Jag gör en “Christine” helt enkelt! För dig som kanske inte vet vad det betyder så innebär det att få en idé som inte är väl genomtänkt utan bara i startfasen och agera ändå. Jag har ingen aning om vart det kommer att leda men det spelar väl ingen roll? Det blir som det ska helt enkelt.

Livet handlar om glädje. Att vakna med glädje. Att gå och lägga sig med glädje. Idag har jag suttit i 1½ timmes meditation för att jag hade ett stort behov av att vända blicken inåt och ta reda på vart jag vill rikta mitt fokus.

Jag vill känna glädje och jag vill sprida glädje.

Jag fick en så fin komplimang efter att min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” var över på nyårsafton. Den värmde så otroligt i mig och jag fick lov av denna underbara kvinna att dela hennes ord.

Nej..hur är det möjligt att det gått 23dagar?! Tusen Tack Christine Lehtinen Du är magisk, härlig, generös..fortsätt va du och göra ditt… ALLA behöver en egen Christine Gott Nytt År till er alla

Den stora frågan är… Kan jag tjäna pengar på att “bara” vara jag? Låt mig förklara. Jag älskar, verkligen älskar interaktionen och gemenskapen som bara händer i mina FB-kurser som jag har skapat tidigare. Jag älskar att dela med mig av övningar, videos och reflekterande frågor. Varför inte tjäna pengar på det? Alla vinner på det. Jag känner glädje och medlemmarna känner glädje.

Jag har spånat hela dagen och har kommit fram till lite olika saker och jag har inte bestämt mig ännu. Plus att jag inte vet om någon skulle vara intresserad. Jag skulle bli så tacksam över lite kloka tankar från dig. Kommentera gärna i bloggen med vad du tycker. Det är ju för dig jag vill göra detta {okej, lite för min egen skull också…hihi}

 • Skapa en FB-grupp där man varje månad betalar 123 kronor. Man får då fri tillgång till övningar, videos, meditationer och en massa worksheets som jag kommer att skapa + en massa andra kreativa upptåg.
 • Använda mig av min nuvarande FB-grupp med över 1000 härliga medlemmar på något sätt. Vet inte riktigt hur….. Känns inte riktigt okej
 • Skapa en FB-grupp med bara ett begränsat antal medlemmar som betalar ett högre pris men att det dessutom ingår kreativa samtal med mig. Typ 1234 kronor.
 • Eller 123 kronor och att medlemmar inte är begränsat och att man har möjlighet att få kreativa samtal. Kanske inte lika frekvent men det ger ju de som inte har råd att prova på coachning möjligheten att göra det. Alla behöver en coach. Att sitta i en halvtimme/timme och BARA prata om sig själv.
 • Eller alla tre alternativ på något sätt…..

Jag har så många idéer inom mig som behöver få ett kreativt utlopp…. Gruppnamnet är “Mitt kreativa uttryck” och den är för kvinnor som vill få klarhet i sitt liv. Kvinnor som vill leva sitt liv på sina egna villkor. Fokusera på den inre rösten och göra den stark. Kvinnor som provat många olika sätt att nå inre frid men ännu inte nått dit.

Nu får jag låta denna idéen vila en stund….. Först ska jag äta middag sen ska jag sätta mig för att skriva ett  kärleksfullt nyhetsbrev. Vill du ha ett?

Om du inte vill missa vad jag har på gång så gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Jag har lite ny energi på gång i den. Så spännande!! Om du redan är med i den så bjud gärna in vänner som behöver lite kreativitet och galna upptåg! ?

4 thoughts on “Kan man tjäna pengar på att ha kul?

 1. Hej? & Gott Nytt År & God Fortsättning?

  …du skrev (+att det var överstruket)

  >Använda mig av min nuvarande FB-grupp med över 1000 härliga medlemmar på något sätt. Vet inte riktigt hur….. Känns inte riktigt okej

  Tjaaa hmmm -syfte.. om de ”1000 härligt kreativa” nappar på ett ”tema”.

  Ta till ex…
  Jag&min fam såg i kväll dokumentären om & med den här unga, fantastiska & inspirerande tjejen som är fokuserat engagerad i klimatet & miljön. En annan ung tjej i en annan del av världen… När vår svenska tjej förminska sin egen insats i det hela, sade tjejen i enmansband del av världen till henne att de.. De, världens ungdomar hadde behövt & behöver ”Hennes berättelse” för att de världens unga skulle komma igång, för att det överhuvudtaget skulle bli den enorma omfattning det har utvecklat sig till, världen över! Utan ”Hennes berättelse” hadde det här aldrig inträffat
  ??❤️?❤️?

  Så… de av tusen som skulle vilja bidra på ngt sätt hade i mina ögon suttit bra. Se dok på SVT play ”Greta” den ska ligga inne där ett år framöver❤️ Se & bli inspirerade??❤️

  Vad kan ni 1000 komma upp med? ?

 2. Det låter jätteintressant. Du har så bra idéer så kör på det du tycker känns bäst.
  Jag har själv precis lagt ut en kurs som går utanför min comfortzon och rätt nervös. Men det känns rätt då den kom upp redan i höstas-20.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *