Tänk om jag inte är den som jag upplevs vara. #rädsla

Jag vet ju vem jag är. Eller vet vi det egentligen? Om du skulle ställa den frågan till dig själv här och nu, skulle du ha ett svar?

VEM ÄR JAG?

Det är en stor fråga med endast tre korta ord. Ofta besvarar man den med en massa info som är ointressanta men man är så van vid att svara på det sättet. {jag är en mamma till 3 barn, jag är 44 år gammal, jag jobbar som…. osv… ointressant} Inte förrän man blir medveten om ett annat sätt, kan man förändra sina tankar. Coolt, eller hur? Det är en fråga som jag ställer i min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv – Visa dig för världen”. Jag har påbörjat arbetsboken till den och jag fick en massa goa hejarop när jag berättade om det i min FB-grupp. Det värmde så gott i kropp och knopp!

Men tillbaka till min rubrik en liten stund. Jag möttes av en rädsla över att man ska bli besviken när man träffar mig på riktigt. Att det jag uppfattas som inte stämmer överens med verkligheten. I nästa andetag tänker jag att det är inte mitt ansvar. Jag kan inte ansvara över hur andra människor uppfattar mig. Jag kan däremot ta ansvar över att jag är den jag är till 100%. Jag försöker inte vara någon annan för att passa in.

Tro mig, jag vet hur det känns att försöka vara någon för att passa in. Det tar otroligt mycket kraft och energi. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till den personen. Nej, idag står jag där stark i mig själv och självklart har jag dagar när jag känner mig superlåg och helst bara vill ligga kvar under täcket. Vem gör inte det liksom?!

Jag släpper iväg dig med frågan – Vem är du?

Klart du ska gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Jag har lite ny energi på gång i den. Så spännande!! Om du redan är med i den så bjud gärna in vänner som behöver lite kreativitet och galna upptåg! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *