Låt dina känslor vara din kompass.

Följ dina känslor av lust och glädje. Glädje är den ultimata känslan. Sann glädje. Din innersta önskan är det som ger dig glädje och passion. Så, för att känna glädje och passion så behöver du först ta reda på i vilka sammanhang som du känner detta.

Det kan man göra med hjälp av frågor. Jag älskar kraften av frågor. När man rusar fram genom livet utan att stanna upp och reflektera då tappar man ofta kontakten med sig själv. Relationen till sig själv är ju så viktig för att må bra.

Vad mår du bra av att göra? Gör en lista och gör sen mer av det.

Hur mår du bra av att vara? Är du dig själv eller spelar du en roll för att passa in? Var dig själv.

Vem mår du bra av att umgås med? Det sägs att man blir som man umgås. Låt människorna som du lägger din värdefulla tid på vara personer som ger dig glädje.

Vad drömmer du om? Vad älskar du?

Om du inte vill missa vad jag har på gång så gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Jag har lite ny energi på gång i den. Så spännande!! Om du redan är med i den så bjud gärna in vänner som behöver lite kreativitet och galna upptåg! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *