Vad jag gör när tomheten infinner sig.

Den kommer från ingenstans. Smygandes. Jag tror inte att jag har bett om den eller har jag det? Kanske behöver jag den utan att vara medveten om det. Det finns ju så otroligt mycket inom oss som ännu inte fått komma fram i ljuset.

Det finns fyra olika stadier med att möta nya insikter. Först är man omedvetet okunnig och man tar emot ny information och upptäcker nya saker. Sen blir man medvetet okunnig och nu börjar man samla på sig kunskap från alla håll och kanter. Man möts av en massa nya insikter som man tidigare inte trodde var möjliga.

När man sen har samlat på sig av en massa ny kunskap så dyker möjligheterna upp. Nya sammanträffanden. Man har kunskapen att agera på ett sätt som gynnar framsteg. När man har befunnit sig här ett tag så är man redo för det sista steget och då är man helt plötsligt omedvetet kunnig.

Nu kommer allt med lätthet. Man går från klarhet till klarhet. Det man har lärt sig behöver inte längre sökas upp utan det är inpräntat inombords.

Jag inser nu att jag välkomnar denna tomhet i mitt liv. Den har ett budskap till mig som jag ännu inte är medveten om. Jag vet att den kommer att ta mig till nya insikter. Jag går från klarhet till klarhet. Igen. Jag andas. Djupt och med en intention. Kanske det är tid att skapa mitt imperium. Det har varit en dröm sen jag var liten….. Jag har en vacker intention med det. Jag kommer med glädje, kreativitet och lekfullhet. Det vill vi alla ha eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *