Det är dags för ny direktion i livet. Nya äventyr att möta.

Om du är lite som jag så vet du att det finns ett unikt syfte med ditt liv på denna jord. Kanske har du inte hittat det än och känner så stor frustration. Jag vet precis hur du känner. Jag har varit där… Man testar det ena och det andra i hopp om att det ska vara just DET som lösa alla problem och man kan kliva in i sitt drömliv. Suck. Man tappar tron. Börjar om.

Nja, det är inte riktigt så det funkar. Först och främst behöver man lära känna sig själv på riktigt {det är ett grundligt jobb som man inte gör över en natt} sen behöver man ta reda på vilka intentioner man har. En intention är den riktningen du lever för. Den magneten som du hela tiden dras emot. Den är uttrycket som är unikt för dig, lika unikt som ditt fingeravtryck.

När du är ett med din intention och din riktning, då kan du känna ren lycka och hur det känns att vara levande. En magisk känsla! Jag har varit på botten, krupit i leran men jag tog mig upp och växte mig kraftfull. It was a hell of a ride!! Men så värt det!

Nu vill jag hjälpa andra att se ljuset i tunneln och känna glädje för varje dag som man får uppleva. Vad skulle det betyda för dig att vakna varje dag och känna ren och genuin glädje?

Vill du bli självständig?

Vill du känna villkorslös kärlek till dig själv?

Vill du trivas av ditt eget sällskap?

Vill du känna en mening med livet?

Är du redo för nya äventyr för att lära känna dig själv?

Steg nummer 1 är att gå med i “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den är en bra början för dig som är ovan att fokusera på dig själv och längtar efter en plats där du kan vara dig själv och inte bli dömd. Istället lyfts du och dina framsteg hyllas. Du blir sedd för den du är med kärlek. Vi kör igång den 12 april.

För mig är detta så självklart men jag har förstått att det är så otroligt många kvinnor som längtar och behöver denna platsen. 2017 skapade jag denna tacksamhetsövning och över 150 kvinnor har deltagit sen dess. Många väljer att delta om och om igen. Det gör mig så glad!

Känner du att detta är rätt för dig, tveka inte utan låt din intention leda dig.

123 kronor, 23 dagar och du kommer att känna dig så levande. Swish till 0704-968914 och du hittar gruppen HÄR.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *