Dagens budskap 210502

Jag vaknade upp med en känsla av irritation. Var kom den ifrån? Jag satte mig ner i tystnad och vände blicken inåt. Svaret som jag fick till mig var ganska oväntat. Jag funderar vidare på det innan jag delar det med världen.

Det är inte det lättaste att sitta ner i tystnad en längre stund med en valp som har så mycket energi! 🙂 Det är precis som när barnen var små och hade tusen tankar och idéer som de ville dela med mig. Ja, jösses!

DAGENS BUDSKAP

Släpp begränsningarna och kör på i full fart. Du har stöttning. Öppna upp för din kvinnliga energi att ta plats.

Din klara vision som du har fokuserat på den senaste tiden är på väg att ge frukt. Du drar till dig överflöd med en sån kraft att du nästan känner dig snurrig. Det är helt okej.

Överflöd kan ha många utseende. Tänk på det så att du inte hänger upp dig på att det bara handlar om pengar. Visserligen är det slut med de svåra tiderna och ett härligt flow av pengar kommer nu i jämn ström men kärlek, utveckling, vänskap kan också komma i överflöd för att nämna några.

Som allt annat så behöver du ge näring till detta för att skörda. Låt ditt överflöd som du manifesterar ge dig en större förståelse för ditt unika syfte på jorden här och nu. Att dela ditt överflöd är att sprida ljus över hela världen.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. <3

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Missade du mitt inlägg igår om att jag letar efter cochingklienter? Kanske du är en av dem… Läs inlägget här.

2 thoughts on “Dagens budskap 210502

  1. Drog ett kort på fb igår i någon sorts gif. Fick warrior woman och ditt budskap är lite i samma där. Så tack <3

  2. Tack du talar direkt till mig.
    Jag snurrar runt men det går i den riktiga rættningen
    Tak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *