Ge mig lite kärlek! Jag behöver det….

Nu har jag suttit i två timmar och funderat, reflekterat, tittat in i väggen, dragit ett tarotkort, blivit störd typ tio gånger av hundarna. Blir distraherad av Instagram och checkar av vem som har gillat mitt senaste inlägg. Spelar lite Hayday. Men kom igen Christine! Fokus <3

Jag erkänner… Ibland har jag idétorka. Njuter lite av att göra ingenting. Men jag vill ju vara en ständig ström av inspiration till dig. Får lite dåligt samvete för att jag inte levererar… Samtidigt så förstår jag ju såklart att jag är bara människa. Livet händer. Olika saker i livet tar mer plats eller mindre plats. Jag vet.

Jag smider nya planer…. Mycket på gång. Mitt undermedvetna och mitt högre jag jobbar på högvarv. My God!! Så jag kan säga att mycket händer bakom ridån men jag är inte redo att dela med mig av det.. Längtar efter “Kreativ visualisering” och att omvandla den till en mejlkurs eller en interaktiv kurs på något sätt. Jag vill ju att kursdeltagaren känner sig sedd..

Vad innehåller min kurs i kreativ visualisering?

  • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
  • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
  • De 10 mentala lagarna
  • 11 meditationer
  • 17 övningar för kreativitet
  • 9 metoder att använda med affirmationer
  • 31 dagliga reflekterande frågor
  • 31 dagliga affirmationer
  • 3 tekniker för att uppleva ren medvetenhet
  • 9 övningar för att utveckla din intuition

Men vad fasiken ska den kosta? När jag läser själv vad den innehåller så är det mycket innehåll. Wow! Men jag hade ju så kul när jag skapade den… Nej, Christine! Lär dig att ta betalt!

Det jag behöver är lite pepp. Jag vet att jag är grym på att ge det till {blir störd av hundvalpen igen och tappar tråden} alla andra och behöver även ta emot.

Det jag kan säga är att jag hittat min idealklient och jag har sträckt ut handen till att ge dem mina kärleksfulla brev då och då. Är du kanske en av dem? Läs mer om det här…

Anledningen till att jag vill ha en massa underbara kommentarer beror på att jag blir mer synlig för flera människor då. Läs mer om det här..

Nu får jag sluta att länka gamla inlägg…. men ge mig lite kärlek… kommentera i bloggen… bara ge ett hjärta eller nåt så att JAG känner mig sedd…. Tack från botten av mitt hjärta. Du betyder så mycket för mig.

Kram Christine

8 thoughts on “Ge mig lite kärlek! Jag behöver det….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *