Stenen orthoclase är för dig som söker transformation inom dig.

Idag är det den 20 fredagen på detta året. Nästan 40% av detta året är passerat. Är du där du sa att du skulle vara vid årets början? Är det någon skillnad från där du var för ett år sedan? Eller trampar du fortfarande i samma fotspår?

Det händer nu.

Inte sen. Inte “när du är klar”.
Inte när du har listat ut allt. Inte när du har mer pengar.

Inte nästa år. Nu.

Härom veckan snubblade jag över en ny sten och tänkte direkt att denna ska jag ha. Denna behöver jag nu. Jag behöver inte veta varför. Det ska bara kännas “rätt”. Orthoclase var den jag drogs till och den står för transformation och självinsikt. Att hitta glädjen inombords.

Vibrationerna från den här stenen hjälper mig att landa in i min fysiska kropp samtidigt som den öppnar upp förståelsen för mina känslor. Nya tankar skapas när jag får större kontakt med mitt inre. Förändring. Transformation. Orthoclase skyddar även aurafältet från eventuella negativa energier. Detta är precis vad jag behöver just nu. Jag bär den i ett halsband nära hjärtat. Ibland lägger jag en sten i vänster ficka på mina byxor beroende på vad jag behöver där och då.

Vad behöver du just nu? Kommentera i bloggen!

Kram Christine

3 thoughts on “Stenen orthoclase är för dig som söker transformation inom dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *