Dagens budskap 210620

Vilken fantastisk dag jag hade igår! Först var jag iväg på en liten loppisrunda med min man. Älskar att sitta där bredvid honom i bilen och prata om allt mellan himmel och jord. Älskar även tystnaden tillsammans. Sen att jag hittade 4 vackra sommarklänningar, 1 par byxor och ett linne för under 300 kronor. Det känns fantastiskt!

Det ena ledde till det andra…. Länge, länge har jag sagt att jag behöver rensa garderoben och igår gjorde jag det. Trots att det var supervarmt så gjorde jag det. Det känns fantastiskt! Nu hittar jag mina kläder och jag har mer plats.

DAGENS BUDSKAP

Rensa ut och gör plats för ett högre medvetande.

Rensa och gör plats för ny rikedom.

Rensa och gör plats för ny energi.

För att höja din vibration så behöver du öppna ditt hjärta. När du känner dig kärleksfull så upplever du en starkare känsla av att vara levande. Du expanderar och förnyar dig själv. Inte för att ditt gamla jag är fel. Nej, nej nej utan för att du är redo att ta nästa steg i din utveckling. Allt du tidigare har upplevt har tagit dig hit.

Kärlek är villigheten att vara såbar.

Kärlek är att acceptera sig själv så som man är.

Villkorslös kärlek löser upp all separation. När du älskar dig själv och andra så höjer du din vibration. Din energi antar en ny form och är mottaglig för mjukare vibrationer. Älska alla delar av dig själv, även de tankar och känslor som du upplever som negativa. Skicka kärlek till allt du upplever som negativt. Älska dina svagheter mer än dina styrkor. De behöver kärleken mer för att utvecklas. Älska din mänsklighet. Älska din gudomlighet.

KÄRLEK SKAPAR HELANDE

Jag kommer att köra en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” den 10 juli. Nymåne. Nystart. Återfå kärleken till dig själv. Du kan läsa mer om hur det kommer att gå till här. Kommentera i bloggen om du känner att detta är för dig. <3 Tacksamhetsövningen kan du ta del av för en symbolisk summa av 123 kronor.

Kram Christine

2 thoughts on “Dagens budskap 210620

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *