I samma sekund som du säger ja till din dröm, börjar den.

Ja, det är läskigt. Det är sjukt läskigt! Men så värt det. Du orkar inte längre vänta. Du känner dig redo. I nästa sekund tvekar du på dig själv. Det är helt okej. Så känner vi alla då och då.

Det är inte när du har sagt upp dig eller när din bok är klar och redo för att tryckas som du manifesterar din dröm. Nej, det är i samma sekund som du säger ja till den. Det är då det börjar. Du ger den näring varje dag att växa. Lite kraftfullare för var dag som går.

Du vill vakna upp varje dag med en känsla av att det du gör har betydelse för någon annan. Det du skapar gör världen till en bättre plats. Kanske har du det ganska bra men något saknas. Du vet ännu inte vad det är men vill utforska det.

Det är möjligt.

Det är möjligt för dig.

Det är möjligt för dig att skapa ditt kreativa drömliv.

Själv är jag mitt uppe i skapandet av min nya idé. Jag vet att den kommer att vara betydelsefull för så många. Jag vet. Men även jag har dagar när jag tvivlar. Jag sätter upp tramsiga hinder för mig själv att sluta fortsätta. Sen tar jag några djupa andetag och ger mig fan på att det är möjligt.

Jag kommer att prata mycket om detta i mitt nya community. Jag vet att många kämpar med detta. Ena dagen är självförtroendet på topp och nästa dag ligger man där som en våt fläck på golvet. Jag kommer vara öppen, ärlig och autentisk.

Som en liten twist på det hela så kommer jag att prata om att sluta gömma sig bakom tacksamheter… Ja, du läste rätt. Det finns faktiskt en risk att man fastnar och inte kommer vidare när man “borde” vara tacksam. Du är inte där du vill vara. Du vill vidare. Expandera. Leva ditt kreativa drömliv.

Jag hör dig. Wow! Det kommer att bli så magiskt. En förlängning av “23 dagar av tacksamhet med en twist” och jag har planerat detta inombords sen i våras och nu är jag redo att agera. Att göra något varje dag för att ta mig närmre min dröm. Min dröm är “Cozy & Creative with Christine”

Jag släpper in 123 kvinnor i detta comunity {kanske ändrar jag mig men jag vill att det ska vara mysigt och inte för stort. Superviktigt för mig.} Jag håller på för fullt med att skapa kärleksfulla gåvor till alla medlemmar. Första månaden till en kostnad av 123 kronor sen höjer jag…. till det som känns rätt….. Det behöver inte alls vara tidskrävande för honey, jag vet att du har mycket i kalendern. Men det jag tycker är superviktigt är att varje dag landa in i kroppen, slappna av och reflektera över drömmar, önskningar, andlighet och allt annat mysigt flum. Inget krav över huvud taget på att prestera utan en plats där du kan vara. Mötas av kärlek. Tacksamhet. Det räcker att vara du. Här och nu.

  • Manifestationsplaneraren
  • 7 frågor att ställa när du känner att drömmarna är onåbara
  • Kicka igång din kreativitet
  • 10 minuter för att utforska en ny idé
  • fler är på G 🙂

>> VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG <<

> dagliga videos {inte långa för vem orkar kolla på dem?}

> positiva affirmationer och mantran

> tacksamhetsövningar med en TWIST

> fråga-mig-vad-som-helst tråd en gång i veckan

>  workshops i olika tema {intuition, visualisering, kreativitet, hälsosam kost osv}

> fredagsfrågan

> fira dina framsteg med mig {bli sedd utan att bli bedömd}

> övningar för att vända ett negativt mindset

> övningar för att känna mer kärlek till sig själv

> övningar för att komma i kontakt med sin inre röst

> övningar för att ifrågasätta sina egna tankar {JA det behövs verkligen!!}

> förhandsvisning och pilottestning av nya idéer innan jag lanserar

> manifest måndag

> 100% närvaro

> 100% tro på DIG

Känns detta som något du behöver? Kommentera i bloggen så skriver jag upp dig på listan. Det känns läskigt men vågar jag köra igång redan 1 augusti? Jag får meditera en stund på det imorgon….

KRAM Christine

23 thoughts on “I samma sekund som du säger ja till din dröm, börjar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *