Dagens budskap 210729

Ett vackert liv börjar alltid med en vacker dag. Därför är det viktigt att gå till sängs med känslan av vacker. Då vaknar man också upp med den känslan. Tänk att juli månad snart är över och vi kliver in i augusti.

Idag vaknade jag upp med känslan över att något saknades. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var och det har jag fortfarande inte gjort i skrivande stund. Det ska bli intressant att se vad det betyder. Jag drack min kopp kaffe och invigde min vackra kopp som jag köpte på loppis i tisdags. Den gör mig glad och jag tycker det är viktigt att omge sig med saker som gör oss glada. Håller du inte med?

DAGENS BUDSKAP

Det du längtar och drömmer om behöver din uppmärksamhet. Sluta upp med att skjuta upp och börja agera. På riktigt. Sluta tänk så mycket på detaljerna. De kommer att falla på plats. Börja gör något fysiskt för att det ska hända. Skriv ner, ring det där samtalet, sträck ut en hand och be om hjälp.

Var villig att lägga ner tid och kraft på din dröm. Den är värd det. Jag lovar att den är värd allt. Bestäm dig för vad du vill göra och var tillåt dig att ge dig hän. Lyssna inte på alla andra. Lyssna på vad som känns rätt för dig. Det finns ett överflöd av möjligheter att du ska nå din dröm. De kan se lite olika ut beroende på vilka val du gör men låt inte det förvirra dig.

Fortsätt på den stigen du vill vandra. Lägg märke till tecken på att du är på rätt väg. Vänd upp blicken och se möjligheterna. De finns där och stöttar dig längs vägen.

KRAM Christine

Nu ska jag skapa min nya FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” som jag har skjutit upp länge för att jag inte har den perfekta bilden…. Så, detta budskap var även till mig. 😉

Låt mig presentera “Cozy & Creative with Christine” som är en prenumerationstjänst. En liten dos av mig varje dag i en Facebook-grupp. Första månaden 123 kronor och sen höjer jag till 333 eller 555 kronor. Jag har inte bestämt mig ännu. Sen funderar jag även på att för en liten skara erbjuda nån sorts av VIP där man får en coachsession i månaden och då till ett högre pris. Många idéer ska struktureras upp innan söndag när jag kör igång.

Vill du läsa mer om mitt nya community och känna in om det passar dig så kan du göra det här. Vill du kolla in en video där jag pratar om detta och få en känsla för vem jag är så kan du kolla in mig här. Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *