Behöver du också mer lätthet och frihet i ditt liv?

Vi är så jäkla duktiga på att traska fram i upptrampade stigar istället för att följa vår egen. Ja, det kan vara lite läskigt. Ja, det kan vara svårt. Men det kan också vara enkelt och självklart.

Det behöver inte vara jobbigt och kännas att du kämpar i motvind. Det du behöver göra är att lyssna på din inre röst. Du vet den som älskar att ge dig tillåtelse att ta emot utan krav på att prestera. Sen behöver du agera med hjälp av den rösten inom dig som gör det du vill göra. Den rösten som skiter i hur mycket som blir gjort. Den vill bara ta action och göra oavsett om det är läskigt eller enkelt.

Sammankoppla detta med den energin som älskar att känna sig lika vacker på utsidan som på insidan. Den energin som tillåter dig att känna dig vacker. Känn på det ordet. Du är vacker. Här och nu. Inte sen. Inte imorgon. Nu.

Alltså du kan gå i terapi, visualisera dig blå i huvudet eller läsa en massa självhjälpsböcker men det skapar bara ett plåster till det så du bär på. Självklart utvecklas du. Inget snack om saken men du behöver sammankoppla de här tre energierna i dig för att få ett FLOW i livet.

>>Lätthet och frihet<<

Vem vill inte ha mer av det? Det jag kommer att prata en hel del om i mitt nya community är att tillåta att ta emot och känna njutning. Vi kvinnor har blivit så programmerade att hela tiden göra saker och oftast för någon annan istället för oss själva för vi är ju längst ner på listan. Vi tror att en fullproppad kalender betyder att vi är betydelsefulla.

Detta kommer att vara en plats där du tillåts att vara dig själv. Du tar dig an det på ditt sätt. Jag kommer inte att säga åt dig vad du ska och inte ska göra. Du gör allt i din takt utan dåligt samvete.

Känns det som något du behöver?

Låt mig presentera “Cozy & Creative with Christine” som är en prenumerationstjänst. En liten dos av mig varje dag i en Facebook-grupp. Första månaden 123 kronor och sen höjer jag till 333 eller 555 kronor. Jag har inte bestämt mig ännu. Sen funderar jag även på att för en liten skara erbjuda nån sorts av VIP där man får en coachsession i månaden och då till ett högre pris. Många idéer ska struktureras upp innan söndag när jag kör igång.

KRAM Christine

Vill du läsa mer om mitt nya community och känna in om det passar dig så kan du göra det här. Vill du kolla in en video där jag pratar om detta och få en känsla för vem jag är så kan du kolla in mig här. Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *