För att du ska bli lycklig, räcker det inte med att det går bra för dig.

Det är otroligt kraftfullt att skriva ner saker och händelser i ditt liv som ger dig glädje. Vi förutsätter ju att vi lyckas med det vi tar oss an. Så länge du befinner dig i din komfortzon så tror du på att det du gör får ett positivt resultat. När du beger dig utanför och stretchar din modmuskel är ju en helt annan sak. Det är vi nog överens om du och jag.

För att du ska bli lycklig, räcker det inte med att det går bra för dig.

Du behöver lägga märke till att det går bra för dig. Sluta upp med att titta åt sidan och jämför dig med alla andra där ute som skapar sitt kreativa drömliv. Det kommer alltid att finnas de som är flera steg framför dig i utvecklingen och även de som inte har kommit lika långt som du. Det spelar ingen roll. Vänd blicken inåt och fokusera på din egen lycka.

Genom att skriva ner dina tacksamheter och tänka på dem så tränar du din hjärna att tänka i mer positiva banor. Det är ett av det kraftfullaste verktyget för att skapa en förändring. Det kan verka för enkelt och tramsigt men lita på mig; Det är det inte.

När du fokuserar på uppskattning och glädje så skapar det ringar på vattnet på andra områden i ditt liv. Du börjar lägga märke till de där små detaljerna som är så viktiga för att du ska må bra.

På söndag drar min nya idé igång och jag är så förväntansfull samtidigt som det känns läskigt. Det är ett community på Facebook där jag delar små korta videos om olika saker att tänka på. Det kan vara om allt från att göra något utan krav på att prestera till hur vi kan bli bättre på att sätta gränser. Första månaden kostar 123 kronor {alltid när jag påbörjar en ny idé så är detta priset. Det inger en härlig känsla i mig. viktigt}

Därefter kommer kostnaden att ligga på 333 eller 555 och 1234 kronor i månaden. Betalar man 1234 så får man en härlig twist på det hela… Märks det att siffror har stor betydelse i mitt liv? Vad jag menar med de olika priserna kommer jag att berätta mer om imorgon. Vill du läsa mer om mitt nya community och känna in om det passar dig så kan du göra det här. Vill du kolla in en video där jag pratar om detta och få en känsla för vem jag är så kan du kolla in mig här. Följ mig gärna på Insta för att få mer inspiration.

Kram Christine

Jag kommer att vara äkta, rå, ärlig, sårbar och autentisk. Superläskigt men förväntansfull! Längtar. Åh, vad jag läntar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *