Möt Förkrossade Fanny. Allt ser bra ut på ytan men…..

Redan när hon vaknar upp på morgonen så är hon överväldigad. Hon är redan efter med allt som ska göras under dagen. Alla vill ha sin del av henne (barn, partner, föräldrar, vänner, släkt). Hon måste ge hundarna mat, ge ungarna frukost, fixa lunchlåda till sin man. Kanske finns det några rester i kylen?

Alla kommer till henne för att lösa alla möjliga problem och hon gör det. Hon släcker alla bränder. Hon har inte duschat på flera dagar och hon tycker inte om att möta sin spegelbild. Ingen glädje i ögonen och hon lägger bara märke till alla sina brister. Hon känner inte igen sig längre.

Hon tackar nej till att hennes bästa vän ska komma en sväng och dricka kaffe för det stressar henne totalt att behöva städa hela huset. Hur ska hon hinna hålla ett välstädat hus när hon har fullt upp med att ställa upp för alla andra?

Hon känner sig ensam och isolerad och har inte haft sex på hur länge som helst. Hur ska hon orka det när hon är helt slutkörd? Hon vill känna sig vacker, värdefull och glädjefull men hon får hela tiden dåligt samvete om hon prioriterar sig själv.

Hon har hjärtklappning och har testat en massa dieter men faller hela tiden tillbaka. Orkar inte… Hon saknar den hon tidigare var och önskar att hon kunde åka iväg själv en helg någonstans. Men sen möts hon av dåligt samvete. Hon har ju en underbar familj som hon ska vara tacksam för. Där kommer det dåliga samvetet igen för att vilja ha något för sig själv.

Denna magiska kvinna vet inte om att hon är just magisk. Hon har fått lära sig att prioritera andras lycka före alla andra. Är du redo att ta klivet och prioritera dig själv? För vet du vad? När du gör det så visar du dina barn att göra detsamma. Ja, du kommer kanske att få många arga blickar men det är det värt.”Cozy & Creative with Christine”. Jag är där för dig 100%. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Alltid. Kommentera i bloggen eller mejla mig vid intresse.

I denna grupp kommer denna veckan att innehålla övningar och meditationer för att komma i kontakt med sitt högre Jag. För en kostnad av 113 kronor i augusti och därefter 333 eller 555 kronor i månaden får du ett bibliotek av övningar, videos, meditationer och mycket annat som jag kommer på längs resans gång. En liten dos av kreativitet, spiritualitet och självkärlek varje dag. Vem behöver inte det liksom?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *