Tillåt dig att ta emot utan krav på motprestation.

Vi kvinnor har så lätt för att ge av oss själva för alla andra. Vara där för alla andra i alla lägen. Släcker bränder kors och tvärs. Det är en vacker egenskap. Verkligen. Vi gör ju vårt yttersta för att alla ska må bra. Men hur bra är vi på att ta emot samma hjälp utan att ge något tillbaka?

Du vet att när du hjälper alla de där människorna så förväntar du dig väl inget tillbaka? Jag gör det inte utan jag gör det för att det känns bra inom mig att ha gjort något bra för någon annan. Ringar på vattnet. Ger glädje och tar emot glädje.

Min man har lärt mig att ta emot hjälp utan krav på motprestation. Jag har inte lärt mig det själv. Jag är så tacksam att han har fått mig att öppna ögonen för att det är okej att jag inte har koll på allt. Släppa kontrollen och släppa taget om att allt inte hänger på mig. Så jäkla jobbigt ibland och jag är tacksam för att han påminner mig.

Du är inte på något sätt självisk för att du prioriterar dig själv först. För handen på hjärtat, vill du inte att dina barn prioriterar sin egen lycka? Varför skulle den inte vara lika betydelsefull för dig? Du ska inte nöja dig med det livet du lever utan du ska tillåta dig att ta emot allt det du är värd. Om du inte känner att du är värd särskilt mycket… Då behöver du en dos av mig.

Gå med i “Cozy & Creative with Christine” som är min nya prenumerationstjänst. 123 kronor augusti ut. Varje dag delar jag något värdefullt att fokusera eller reflektera om. Än så länge har det handlat om allt från att skapa en förändring till vad du vill bli bättre på.

Vi är 9 magiska kvinnor i denna grupp och jag har satt en intention att när augusti är över så är vi 23 stycken. Häng med och skapa förändring i ditt liv. Få in lite energi och positivitet. Ta emot. Bara var utan krav på prestation. Ha kul. Lek. Väck ditt inre barn. Kom ihåg hur det var att göra något för att det var skoj!

Swish 123 kronor till 0704-96 89 14 för att ta del av augustiaktiviteterna. Sen höjer jag till 333 kronor i månaden och alla övningar är tillgängliga och man kan hoppa fram och tillbaka beroende på vad man behöver i stunden. Ibland behöver man en enkel fråga för att komma vidare och ibland behöver man en sjukt jobbig övning för att ta sig förbi ett hinder. Ibland kan en enkel fråga var så sjukt svår att svara på. Det är helt ok. Lita på mig.

Gruppen hittar du >>HÄR<<

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *