Dagens budskap 210926

Dagen började inte som jag hade tänkt mig. Jag hade planerat för att vakna långsamt, meditera, dricka en kopp kaffe och ta emot ett budskap. Nu hade ju min man inte samma tanke om vad som skulle hända denna söndag. Vi frostade av frysen istället. Ja, det behövdes verkligen. Därför blir dagens budskap mycket senare än vanligt och säkert finns det en mening med det.

DAGENS BUDSKAP

Ditt uppdrag på denna jord handlar om att nå ut. Kommunicera. Du har ett viktigt budskap till andra människor. Våga prata, sjunga och ha roligt. Du är briljant på att förklara och lära ut det du redan kan.

Du har en förmåga att väcka andra människors nyfikenhet och skaparglädje. Du är modig och du har så många idéer som kommer att manifesteras om du bara gör jobbet. Du vet att du inte kan sitta och “tänka” dina drömmar till verklighet.

Du älskar livet och du njuter av en och annan utmaning. Tänk på att ibland behöver du bara vara. Stanna upp. Vara i nuet och känna in din kropp. Tänk på att ta på dig uppgifter som ger dig glädje och inte för att du känner dig manad att göra det.

Ditt liv handlar om att nå ut med ditt budskap. Göra din röst hörd. Säkert kommer en del tycka att du är tramsig. Fortsätt. Det är så många som behöver dig nu i denna värld som vi lever i. Fortsätt. Andas långt ner. Våga gör det som du längtar efter men som fortfarande känns lite läskigt. Jag lovar att du snart kommer till en plats när det kommer så naturligt för dig.

Kram Christine

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där du får en liten dos av mig om saker jag tycker är viktiga att prata om. Det kan vara allt från manifestation till övningar för ett positivt mindset. Jag har börjat fylla gruppen med övningar, meditationer, videos och andra härliga upptåg…. Vi är än så länge 15 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som redan delat med mig av? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

5 thoughts on “Dagens budskap 210926

  1. Hej,kom precis från affären med fina nya kläder som jag inte kunnat/vågat unna mig på jätte länge. Det kändes läskigt men jag gjorde det och nu sitter jag hemma dricker kaffe och läser ditt budskap🙂 tack ❤️

  2. Jag skriver musik och sjunger, men än så länge bara hemma för mig själv. Jag har fått flera budskap nu att det är dags att dela med mig och sjunga ut. Ditt var klockrent. Kanske dags att våga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *