5 tecken på att du hindrar dig själv från att utvecklas.

Jag är ledsen över att säga det men oftast är det du själv som sätter upp hinder för din egen framgång. Omge dig med människor som lyfter din energi. Det är så otroligt betydelsefullt.

1. Du har en idé om hur ditt “bästa liv” ska se ut på utsidan, men inte hur det känns på insidan.

Man blir inte lyckligare när målen är nådda om inte hjärtat är med på resan. Du tror att det räcker ha den yttre bilden av hur drömlivet ser ut. Du glömmer bort hur det ska kännas inombords. Istället fokuserar du på yttre bevis. Det kommer aldrig att läka dig.

2. När du är osäker söker du råd från fel vänner.

Se till att omge dig med människor som inte dömer dig eller förminskar dig. När du känner dig osäker och vilse så ska du inte dela det med de som bara ökar din osäkerhet. Du märker snabbt vilka de är. Välj att prata med vänner som ser möjligheter och lösningar. Det är de du behöver i detta läget. Har du ingen, anlita en coach.

3. Du försöker konstant att ta reda på vad du ska göra eller vem du är.

Att försöka lista ut din framtid är lika effektivt som att försöka identifiera vem “den rätta” är innan du träffat den. De som är rädda för att misslyckas vill veta allt i förväg och vågar inte börja förrän allt är kristallklart vilket gör att ingenting någonsin kommer att hända. När du fokuserar för mycket på tanken på hur saker ska vara börjar du förlora verkligheten som den ser ut. Inte allt kommer att vara pittoreskt och gulligt. Det är något du behöver acceptera. Lycka är att pussla ihop bitarna i ditt liv som gör dig lycklig till en unik bild, inte vad andra människor önskar eller tycker.

4. Du har inte tillräckligt med ensamtid.

När du hänger med andra hela tiden fylls ditt sinne med andras tankar och energier. Du kan känna dig lost och som en reflektion av alla de roller du spelar för andra människor. Stå ensam ibland och lär känna dig bättre. Ta dina egna tankar på allvar och sluta lyssna på alla andra.

5. Du vill att ditt liv ska vara annorlunda men du vill inte göra nåt för att ändra det.

Du tror att genom att tänka så manifesteras dina drömmar. Attraktionslagen liksom… Nä, det räcker inte. Det här beror på din undermedvetna tro att någon annan kommer att göra det för dig. Någon annan kommer att rädda dig, någon kommer att visa dig vägen, någon annan kommer att lyfta upp dig i strålkastaren. Det känns lättare och du behöver inte göra något. Bara att vänta… Nej. Du är ansvarig för din resa på jorden och din färdplan. Såklart ska du vara öppen för att fråga om vägen men kom ihåg att din kompass sitter inom dig och leder dig alltid rätt. Vänta inte på att låta andra fixa det som du längtar efter.

Kram Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där du får en liten dos av mig om saker jag tycker är viktiga att prata om. Det kan vara allt från manifestation till övningar för ett positivt mindset. Jag har börjat fylla gruppen med övningar, meditationer, videos och andra härliga upptåg…. Vi är än så länge 18 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som redan delat med mig av? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂 Fokus under oktober månad är att läka det inre barnet.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *