Dagens budskap 211010

Rödhaken kom på besök idag när jag stod i köket och drack ett glas vatten. Den kommer med budskapet om att jag ska fortsätta med det som jag har påbörjat. Det skrämmer mig lite för att det är så stort. Det kräver ett så stort steg utanför min komfortzon. Jag vet att det är därför som jag inte kommer dit med den farten jag önskar.

Jag behöver ta de där små stegen för att det inte ska kännas så obekvämt att stå där långt utanför mina gränser. När de tankarna var klara så satte jag mig i meditation. Förra veckan provade jag en ny meditation för att möta mitt Högre Jag och bli medveten om den inre planen. Det var ganska trögt förra gången men idag kändes allting så lätt. Där befann jag mig i ett palats med högre utvecklade varelser som alla gav mig kraft och kärlek. Mina händer blev jättevarma och jag kände hela kroppen fyllas med ljus. Jag fick budskapet om att jag alltid har haft kontakt med andevärlden men jag har inte haft de rätta förutsättningarna. Nu har jag. Människor kommer att komma till mig. Så spännande!

DAGENS BUDSKAP

Tiden är kommen för att växa. Axla den roll som är din.

Gör dig av med den disharmoni som inte längre passar in i denna energihöjningen. Klipp banden som håller dig tillbaka. Låt inte de negativa rösterna styra dig längre. Låt inte negativ energi dra ner dig. Kalla på ljuset inom dig. Stå kvar utan att dra det till dig.

Alla småsaker som du stör dig på, sluta. Det är inte värt det. Fokusera på din uppmärksamhet på vackerheten runt omkring dig. Överflöd finns för alla. Även för dig. Du är värd allt du drömmer om.

En värdig motståndare kommer att presentera sig för dig och du lär dig mycket av detta. Se inte det som ett hinder på vägen utan snarare en turbo som tar dig snabbare framåt i din resa.

Vi är alla ett. Hedra dig själv. Hedra dina medmänniskor.

Ge kärlek till Moder Jord och Fader Sol.

Kram Christine

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där du får en liten dos av mig om saker jag tycker är viktiga att prata om. Det kan vara allt från manifestation till övningar för ett positivt mindset. Jag har börjat fylla gruppen med övningar, meditationer, videos och andra härliga upptåg…. Vi är än så länge 19 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som redan delat med mig av? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂 Fokus under oktober månad är att läka det inre barnet. Jag kommer dessutom att erbjuda personligt budskap till medlemmarna till ett förmånligt pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *