Dagens budskap 211205

Jag vaknade upp med en känsla av tacksamhet. Tacksam för livet. Jag har en familj som jag älskar och har så vansinnigt roligt med. Vi är inte som alla andra. Det är verkligen högt och lågt när vi pratar med varandra. Jag möttes av en tacksamhet över att jag lever mitt liv tillsammans med dem.

Något som är otroligt viktigt för mig är att prioritera sig själv och sin egen lycka. Då har man så mycket mer att ge av sig själv till andra. Jag tycker inte att man ska tacka ja till saker som bara dränerar en. Det är inte ditt jobb att göra någon annan lycklig. Det är deras eget ansvar.

Något som är otroligt intressant denna andra advent är att när jag satt i meditation och skulle dra dagens tarotkort så blev det nummer 23. Jag älskar siffrornas betydelse och hur de dyker upp i våra liv. Den nionde december börjar årets sista “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig själv på tre olika sätt. Att prioritera sin egen lycka och höja sin självkärlek. Alla behöver det. Jag blir så upplyft av energin som denna tacksamhetsövning ger mig. Vill du hänga med så delar jag mer info efter budskapet längre ner i inlägget.

DAGENS BUDSKAP

Ta ett steg tillbaka för att se den stora bilden.

Häng inte upp dig på bagateller.

När situationer känns skrämmande och förvirrade så är det lätt att man ger upp. Man vet inte hur man ska ta sig igenom detta kaos.

Man behöver inte veta. Man behöver känna tillit till processen. Att saker och ting kommer att falla på plats när man slutar upp med att forcera sånt som inte känns rätt men som man “borde” göra.

Gör det som känns rätt för dig. Följ din intuition och magkänsla. Den leder dig alltid rätt.

Det finns alltid saker och ting som sker men som du inte kan se. Öppna upp dina chakran för att expandera ditt sinne.

“Jag tar ett steg tillbaka från detta kaos och kliver in i stillhet. Jag tillåter mig att se den den stora bilden. Jag litar på att de rätta nycklarna kommer att uppenbara sig för mig. Jag har tillit.”

KRAM Christine

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv om kärleken till dig själv skulle vara lika självklar som den är till alla andra?

Varför är kärleken till alla andra villkorslös medan kärleken till dig själv är fylld av villkor?

– När jag har fått drömjobbet, då är jag värdig att älskas.

– När jag har varit alla andra till lags, då finns det tid för mig.

– När jag inte längre känner ilska och bitterhet, då är jag värd kärlek.

Sluta, snälla sluta. Det är dags att fokusera på din glädje till livet. Du är värdig kärlek här och nu utan att koppla några regler för den kärleken. Jag möter så många människor med så mycket negativa tankar om sig själv. Som varje dag trycker ner sig själv och förminskar sig. Tänk när vi alla älskar oss själva på samma sätt som vi älskar våra barn, vår partner eller vårt husdjur. Även när ditt barn, partner eller ditt husdjur gör ett “misstag” så älskar du denna varelse lika mycket. Varför gör du inte detsamma med dig själv?

Hur går det till?Jag har skapat denna omgångens FB-grupp där all aktivitet kommer att hända. Varje morgon kommer jag att dela med dagens intention med en kort video. Något att reflektera eller tänka extra mycket på. Det kommer inte att vara tidskrävande för jag vet att din dag är full av andra aktiviteter. Det som är viktigt är att varje dag lägga några medvetna kärleksfulla tankar på sig själv. För att inte tappa bort sig själv i bruset. För att veta att man är värdefull precis här och nu utan att behöva ta sig till en annan plats. Här och nu.

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Det kommer vi att göra tillsammans och dela med varandra. Jag kommer att berätta mer om detta senare.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt. Andas.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg. Så mycket bättre.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund? Hur skulle det förändra ditt liv?

Låter detta intressant? Känner du att ditt hjärta skriker JA? Då ska du swisha 123 kronor till 0704-968914 och ansöka om att gå med i gruppen som du hittar här. Det kommer att bli magiskt!!

Kostnad?

123 kronor för att blåsa energi in energi {FRIVILLIGT}. 123/23=5 kronor om dagen för mer kärlek till dig själv. Visst är du värd det? När de här 23 dagarna är över har du möjlighet att hoppa över till en FB-grupp med “gamla” deltagare. Jag lyssnade och gjorde. Där delar man med sig av tacksamheter och av sig själv. Alla känslor får finnas.

Det kommer att bli så jäkla magiskt!!

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar eller dela det på dina sociala medier. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är snart 1600 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *