Till dig som behöver höja din självkänsla….

Allt börjar med att vi vill känna oss värdefulla, betydelsefulla och att vi har ett syfte. Vi är otroligt duktiga på att komma ihåg alla de negativa händelserna i våra liv. Vi är mindre bra på att minnas allt som har varit bra. Ibland är det också så att det som känts sjukt jobbigt att ta sig igenom har stärkt och fått dig att växa som människa. Det glömmer vi också bort.

En person som älskar sig själv här och nu med alla fel och brister behöver inte trycka ner någon annan. Istället vill man få alla andra människor att förstå sitt eget värde. Det är jag. Jag vill att du ska älska dig själv. Idag. Inte imorgon. Inte när du gjort det där och det där. Nej, här och nu.

Du är värdefull. Full av värde. Du är en vacker människa.

Alla har mörka tankar. Det är inget fel i det. Problemet är att vi inte pratar om det. Vi vågar inte för vi tror att ingen annan tänker som vi. Det är så skönt att vara i ett forum där man inte blir dömd för sina tankar. En plats där allt hyllas. Stort som smått. Inget är tramsigt på något sätt. Allt får finnas.

Därför skapade jag min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig själv för en gång skull. Det är så viktigt att prioritera sig själv och känna efter vad man vill ha mer i livet.

Sluta lunka på i samma fotspår utan att tänka efter. Det är ju tryggt. Jag fattar men du vill mer än så. Kanske känns det läskigt att säga det högt men gör det ändå. Kom bara ihåg att dela dina drömmar med rätt person. När du är uppe i det blå med tusen tankar så vill du inte ha någon som drar ner dig och talar om för dig vilka hinder du kan möta. Nej, du behöver prata med någon som mig.

Jag har så mycket mer jag vill säga….. men slutklämmen blir att i januari öppnar jag upp för 3 klienter som jag vill ta från kaos till klarhet. Kreativa samtal kommer att varvas med kreativa övningar. Spännande!

Jo, sist men inte minst…. gå med i min tacksamhetsövning som börjar på torsdag. Varje dag sätter intentionen för dagen med en kort video, reflektionsövning och kl. 17:17 delar jag en tacksamhetstråd. Du skulle bara veta hur magiskt det är! Jag älskar det och hoppas att många kvinnor ska hitta dit. Dela gärna med dig av detta till dina vänner.

Kram Christine

Förresten swish 123 kronor {frivilligt} till 0704-968914 och gå med i gruppen HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *