Det är helt okej att ombestämma sig och ändra riktning.

Där satt jag vid min laptop med två halvfärdiga blogginlägg och kände nej, detta känns inte alls intressant idag. “Vart du än går är du där” och “Mina egenskaper som född i skyttens tecken”. Noll inspiration. Går ut i köket och dricker lite vatten. Kelar med hundarna. Läser lite i min bok om egenskaper som en skytt har. Skytten vill alltid utöka sitt vetande och det stämmer otroligt bra. Älskar att lära mig nya saker.

Jag ger upp. Sätter mig istället i tystnad. Blundar. Lägger stenen som jag fick i julklapp av min man i min vänstra hand. Plötsligt ser jag hela universum för mina ögon. Allt är öppet för mig att ta emot. Jag är den som skapar min verklighet. Här sitter jag vad jag uppfattar som en bra stund. Då dyker en ny idé upp.

Jag ska skapa en hemsida. Glittrig ska den vara. Där ska man kunna köpa mina tavlor och även tryckta prints. Ja!! Man ska även kunna köpa mina raw fruktremmar som jag älskar att göra men glömmer att äta upp. Jag ska börja sälja det som jag så gärna ger bort gratis. Istället för att köra “23 dagar av tacksamhet med en twist” på utvalda startdatum av mig så ska man kunna ta del av den när man vill och behöver den. Min dröm är ju att tjäna pengar på att göra lite av allt möjligt. Hatar när det är enformigt. Jag har även tänkt att börja göra egna ringar som jag vill sälja.

Här börjar tvivlet att smyga sig på. Det känns övermäktigt. Var ska jag börja? “Börja där du är och gör något varje dag som tar dig dit” hör jag mig själv säga. Det är så lätt att ge råd till andra men när det gäller mig själv då blir det allt inte lika självklart längre. Fortsättning följer…. Kanske blir det precis som jag skrev eller så blir det något annat. Huvudsaken är att det ska kännas rätt för mig. Det är helt okej att ombestämma sig och ändra riktning.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *