Ibland går vi omvägar för att komma hem till oss själva.

Det kan kännas som att man misslyckas med ett mål när man inte får det resultatet man förväntar sig. Men egentligen är det bara just det, ett annat resultat. Vi behöver ibland ta omvägar, backa tillbaka för att hitta de rätta pusselbitarna.

Jag har märkt att när jag följer min magkänsla och mitt inre flow så får jag förr eller senare precis det jag ville ha eller behövde. Jag behöver inte veta varför jag gör det jag gör. Det bara känns rätt. Kanske får jag inte det jag trodde i stunden men jag vet att det blir precis som det ska. Jag tänker 10% och sen kör jag på magkänslan. Har jag bara den rätta intuitionen om att genom att följa mitt inre så gör jag världen till en kärleksfullare värld.

Som när jag skapade tacksamhetsövningen “23 dagar av tacksamhet med en twist” 2017. Inte hade jag en aning om att den skulle bli så betydelsefull för så många kvinnor. Wow! Har du inte deltagit nån gång så rekommenderar jag den med varm hand. Den handlar om att känna tacksamhet för sig själv på tre olika sätt under dessa 23 dagar. Vi vänder blicken inåt.

Eller när jag som tioåring bad min föräldrar {läs tjatade på dem} att köpa en tjock pärm från Skrivinstitutet. I denna pärmen kunde man lära sig att bygga upp en historia, personbeteckning, att skriva för TV och mycket annat. Här sitter jag idag och bloggar med så många fina läsare. Så tacksam för att det jag skriver har betydelse för andra människor. Vad vore jag utan dig?

Omvägen öppnar oss, gör oss ödmjuka. Den förbereder oss för att våga känna. Våga testa nya vägar. Våga ta det beslutet som känns läskigt.

Kanske det är en omväg men du kommer alltid fram. Lyssna inåt. Din intuition leder dig alltid rätt även om du känner att du är på fel väg.

Du får det du önskar. Alltid. Om du inte gillar det du får så behöver du ändra dina tankar.

Kram Christine

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

Jag känner också att det börjar bli dags att dra igång mina kurser “Väck ditt unika uttryck till liv” och “Kreativ visualisering”. Jag har svårt för att välja vad jag ska fokusera på och kanske beror det på att jag inte ska välja…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *