Låt maj fyllas av Kreativ visualisering tillsammans med mig.

På lördag är det nymåne och just den här nymånen är en utmärkt tid för att bli extra tydlig med sina intentioner och skriva ner konkreta strategier för att kunna uppfylla dem. Den är början av en cykel för att granska och omvärdera sitt liv. En början av förändring helt enkelt. Det är en kraftfull tid att se över sina värderingar och sin självkänsla.

Ett ypperligt tillfälle att vända blicken inåt och skapa mer av det som vi bär på. Låta tankarna skapa den verklighet som vi vill ha. Verkligen gräva där vi står för att hitta de värdefulla nycklarna som öppnar de dörrar vi behöver för att ta oss framåt på vår väg.

Om du följer mig och gör som jag gör så kommer du att gå vilse, men om du följer ditt eget inre kommer du alltid att hitta rätt. ~Gammalt ordspråk

Vill du tillsammans med mig öppna nya dörrar att utforska?

Kreativ Visualisering handlar om att sammankoppla oss med vårt varande.
Fokusera på vad vi ska göra.
Fördjupa och utvidga vad vi redan har.

De flesta av oss försöker leva sitt liv baklänges. 
Man vill HA mer pengar för att kunna GÖRA mer av det man vill så att man kan VARA lyckligare. Istället behöver du VARA den du verkligen är för att sedan GÖRA det du behöver göra och till slut få och HA det du önskar.

Jag har tidigare kört denna kurs en gång och jag känner att den ska utvecklas. Jag vet ännu inte hur utan jag har tillit till att det kommer till mig när tiden är inne.

Jag vet också att vi alla har mycket annat som upptar vår tid men jag tycker att det är viktigt att varje dag lägga ner några minuter på att lära känna sig själv. Detta kommer inte att vara tidskrävande. Den är inte min intention. Jag vill att du ska ha möjlighet att göra den i din takt, på ditt sätt.

Vad innehåller kursen?

  • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
  • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
  • 9 meditationer
  • 16 övningar för kreativitet
  • 10 metoder att använda affirmationer
  • 30 reflekterande frågor
  • 30 affirmationer
  • 3 tekniker för att uppleva ren medvetenhet
  • 9 övningar för att utveckla din intuition
  • De 10 mentala lagarna

ÄR DU REDO? Hör jag ett “YES” från dig så kommentera med det i bloggen så jag vet att du vill hänga med på denna resan med mig.

Kostnad? 333 kronor.

När kör vi igång? 30 april.

Hur länge vara den? 30 dagar.

Var händer allt? På Facebook. Man har även möjlighet att få allt på mejl om man inte vill dela med sig av sina tankar med andra människor. När du swishat ansöker du om att gå med i gruppen som du hittar här och jag lägger till dig direkt!

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *