Dagens budskap 220529

Förra helgen var intensiv. Vi hade bestämt att om det var dåligt väder så skulle vi rensa ut från klädkammaren. Ja, det ena ledde till det andra och vi rensade rejält från vinden också. Vi hittade en massa saker som vi inte förstod varför vi sparat på. Gamla räkningar från 2003, mjukisbyxor som barnen hade för 20år sen, miljoner teckningar som barnen gjort när de var små. Ja, vi sparade en del men mycket åkte i sopsäckar och till loppis. Nu kan man se golvet i vår klädkammare. Supernajs!

Känslan att rensa upp bland saker man har sparat på är otroligt underbar. Jag känner mig lättare. Mindre saker som tynger ner mig. I fredags rensade jag ut min garderob rejält. Tror att det blev minst en sopsäck som vi skänkte bort.

För att göra plats för nya saker att komma in i livet behöver man rensa ut gammalt som inte längre passar en. Igår körde vi iväg på vår loppisrunda och jag hittade ett par supersnygga jeans för 65 kronor och två krukor som jag ska plantera i.

Idag är det fint väder och då ska jag ut i trädgården och äntligen plantera mina förplanterade tomater, gurkor, kronärtskockor, grönkål och solrosor. Det blir en lugn dag och det passar mig. Sen ska jag såklart hem till min mamma en sväng och krama om henne. Tacka henne för att hon har givit mig livet.

DAGENS BUDSKAP

Ta plats. Ta kontroll.

Ibland när det blir för mycket behöver du gå in i din bubbla.

En plats där det är fullkomligt lugnt. Stillhet. Du behöver den.

Där finns ingen början och inget slut. Den bara är och det räcker.

Detta är platsen där du återhämtar dig och kommer i samklang med ditt högre jag.

Detta är platsen där du kommer i kontakt med ditt inre. Din inre röst.

Den som du tystat under många år. Den som längtar efter att komma fram i ljuset.

Du är på rätt väg.

Låt din inre röst växer sig starkare.

Gör en ceremoni för att släppa ditt tvivel.

Lita på din intuition. Den leder dig alltid rätt.

Låt de budskap som kommer till dig på de mest märkliga sätt få mer plats.

Du behöver dem på din resa.

Det finns så mycket du ska nå ut med i världen och så mycket som du behöver höra för att det ska manifesteras. Lita på dig själv.

Tala din sanning. Skapa ett starkt band till din ande, energi eller vad du kallar det. Låt ingen säga åt dig hur din resa ska se ut. Den är din och den är värdefull för dig.

<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>

KRAM och ta hand om dig /Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

3 thoughts on “Dagens budskap 220529

  1. Hej, jag gjorde idag en mycket oväntad och stor sak, anmälde mig till en journalistutbildning. Bitarna föll på plats – det är SÅ jag ska ha nytta, och kunna dela med mig, av all erfarenhet jag samlat på mig. Jag blev förvånad samtidigt som det pirrar i magen. Din text här väljer jag att se som en bekräftelse på att jag är på rätt väg ❤️??. Tack och kram!

  2. Hej
    Jag förstår precis vilken bubbla du menar, jag har den och behöver den.
    Hoppas verkligen att jag har valt rätt, fast det kanske inte känns så.
    Tack ?

  3. Jag har också fått den känslan genom budskap i drömmar, ut med det gamla in med nytt, samt att gå vidare i livet. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *