4 sätt att nå ut med mitt kreativa uttryck.

>>> I annonssamarbete med Krokodilprofil<<<

Om det ändå hade gått att sitta ensam på sin kammare och ändå nå ut till så många jag bara kan… Det går inte. Mina drömmar kommer aldrig att realiseras förrän jag tar aktiva och fysiska steg framåt. Det kommer ALLTID att finnas en massa bortförklaringar till att jag inte kan nå min dröm just nu. Det är jag som väljer om jag vill lyssna på bortförklaringarna eller möjligheterna.

Hur gör man då? Hur börjar man? Steg nummer ett är att börja. Det spelar egentligen inte någon roll vad man gör. Enbart genom att agera gör att man känner rörelse framåt. Magiskt! Kom också ihåg att du ska dela dina idéer med rätt personer.

Eftersom jag är mångkreativ så vill jag inte låsa mig vid att göra en sak. Då blir det bara tråkigt! Jag tycker om att göra lite av allt.

4 sätt att nå ut med mitt kreativa uttryck.

  1. Trycka konst. För att nå ut med min konst så skulle ett första steg kunna vara att trycka upp mina tavlor på olika saker. Det finns en uppsjö med möjligheter. Det kan vara som print {har redan fått förfrågan om detta} och det kan även vara på tygpåsar, mobilskal, anteckningsblock eller varför inte musmattor med tryck ? Då syns min konst dagligen hos någon.. Det handlar bara om att testa sig fram.
  2. Webbkurser. För att expandera de webbkurser jag tidigare gjort så skulle jag kunna automatisera dem mer och lägga upp dem på en egen plattform istället för att använda mig av FB-grupper. På det sättet frigör jag tid men samtidigt så blir det inte lika äkta och autentiskt som när det är live. Lite velig är jag allt…
  3. Göra bloggen till en bok. Jag har många gånger tänkt att göra det men kan inte bestämma mig över hur det ska se ut. Ska jag välja ut t ex 123 inlägg eller ska jag ta med alla? Många av dem passar inte in längre. Det har ju hänt en del på 7 år. Jösses har jag bloggat så länge?
  4. Skapa ditt kreativa drömliv. Jag skulle kunna använda mig mycket mer av min FB-grupp för att dra till mig klienter. Jag vill ju ha mer kreativa samtal. Älskar tillfällen när klienter får riktiga aha-upplevelser!

Den stora frågan är; Vad ska jag börja med?

Denna tavlan fick min pappa i födelsedagspresent för några år sen.

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du få dagliga reflekterande frågor i ditt Instagramflöde? Följ mig! Varje dag i september kommer en ny fråga varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *