Dagens budskap 220918.

I fredags när jag satt i vardagsrummet och drack mitt morgonkaffe så kände jag inte alls för att köra till jobbet. Det var så mysigt att sitta där med Cliff och bara vara. Drömde om att realisera några av mina idéer och att livnära mig på dem istället. Tänkte “Varför inte?” och i nästa andetag “Vågar jag?”. Klart jag gör!

På kvällen var jag så sugen på en sallad så det åt jag istället för pommes och quornfilé som var tanken. Jag ute i sista minuten med mitt omval som vanligt…. Därför kom inte på någon god och krämig salladsdressing men det ska jag söka upp till nästa gång.. 🙂 Jag slängde på lite bjäst för att få lite ostig smak.

Min dotter ville att jag skulle följa med till IKEA för att köpa lite grejer till lägenheten som hennes pojkvän bor i. Självklart hängde jag med och även grabben hängde med! Vi gick där och strosade lite. Pratade. Skrattade. Isac blev hungrig så vi åt lunch på IKEA. Otroligt goda plantbullar måste jag säga. Helt klart de godaste jag har ätit hittills.

……………………………………………………………………………………..

DAGENS BUDSKAP

Ta hand om din kropp.

Vårda den. Ge den näring. Lyssna på den.

Ge den det bränsle den behöver för att du ska må bra.

Läk gamla sår. På djupet. Verkligen på djupet.

Det räcker inte att sätta på ett plåster och tro att det är bra.

När du tar hand om dig själv och ger dig det du behöver, då har du mer att ge till andra.

Du behöver vara villig att ta emot kärlek. Du är värd kärlek.

Din kropp är här för dig. Den vill ditt allra bästa.

Tar du hand om din kropp?

Lyssnar du på din kropp?

Vårdar du din kropp?

……………………………………………………………………………………..

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du få dagliga reflekterande frågor i ditt Instagramflöde? Följ mig! Varje dag i september kommer en ny fråga varje dag.

Vill du Återfå kontakt med din intuition? Jag lanserar snart min FB-kurs ännu en gång. Kommentera eller mejla mig för att visa ditt intresse. Som jag längtar!!

One thought on “Dagens budskap 220918.

  1. På pricken!
    Ligger i Grekland i århundradets matförgiftning och tänker på att nu är det dags för lite tlc till den här skröpliga kroppen
    Omstart!
    ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *