Dagens budskap 221113

Jag fick en så underbar komplimang denna veckan som jag vill dela med mig av. Komplimanger är så härliga att ge och att få. Det som är superviktigt som många glömmer bort är att ta emot dem och tacka. Man kan se på dem som en present, en fysisk present och den skulle man ju aldrig prata bort eller hur? Om någon skulle ge dig en bukett med blommor, inte skulle du prata ner den då? Gör inte det med komplimanger som handlar om dig själv heller. Bara en kärleksfull påminnelse från mig… 🙂 Komplimangen jag fick? Jag ryser bara jag skriver ner den. Så vacker. Jag hoppas att alla har någon att prata med som inte dömer. Det behöver alla. Verkligen alla.

“Jag tycker så mycket om att prata med dig. Du dömer inte mig.”

DAGENS BUDSKAP

Du är en katalysator och det är dags att sätta kraften till handling.

Du har gåvan att slutföra de uppdrag som kommer till dig. Alltid.

Du hittar ett sätt. Om du har kämpat länge och inte känner att du kommer någon vart så är det dags att känna lättnad. Andas. Släpp din frustration och gör det som känns rätt. Kämpa inte emot.

Gör det som kommer enkelt till dig. Du har kraften. Energi kan komma till dig i många olika skepnader. Var uppmärksam.

Lyssna in till vad du behöver just nu för att ta dig vidare. Allt du behöver kommer till dig. Fyll på med energi lika mycket som du expanderar.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

3 thoughts on “Dagens budskap 221113

  1. “Du hittar ett sätt. Om du har kämpat länge och inte känner att du kommer någon vart så är det dags att känna lättnad. Andas. Släpp din frustration och gör det som känns rätt. Kämpa inte emot.” Dessa orden hjälpte mina tårar att få flöda så att jag orkade ta mig vidare i bearbetning av en jobbig skilsmässa. Tacksam! Livet blir bra och skall bli riktigt fint – bara jag vågar möta “skiten” för att hitta kraften! Tack för kloka ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *