Skapa en hälsosam relation med dina drömmar och mål.

Alla har drömmar. Stora drömmar. Små drömmar. Man tror att man måste offra delar av sig själv för att ta sig dit. Ja, det kommer en tid när man behöver göra ett val. Att leva sitt liv för att andra ska tycka att man är en bra person eller baserat på vad man själv vill.

Bestäm dig för att resa dig upp.

Inte för att du måste. Inte för att du borde.

Utan för att du längtar efter att nå din dröm. Det finns dagar när den känns så långt borta. Det finns även dagar när du känner att du är så nära.

Tänk på att det handlar om hur du vill känna dig. Inte om att komma i mål. Du kommer att behöva göra val. Till och med tuffa val. Du kommer tro att du offrar bitar av dig själv. I själva verket handlar det om att du förändras.

Kritisera aldrig dina drömmar.

Det spelar ingen roll. Aldrig. Du behöver vårda dem likt ett nyfött barn. Du kan inte drömma om överflöd av pengar när du i nästa andetag tänker att rika människor är snobbiga. Det är helt okej att drömma om att CSN-lånet förvinner/betalas av, ekologisk hälsosam mat till din kropp för att läka eller en riktigt lyxig BMW. Det är okej. Det är inget fel att vilja ha. Kom bara ihåg varför du vill ha det.

Ditt liv är ditt konstverk.

När jag målar en tavla så kan jag gå från “Shit vad vackert” till “Vad fan är det här” på en session. Samma sak är det i våra liv. Låt alla dina idéer få utrymme. Ge dem näring. En del kommer att manifesteras som magnifika kreationer. Andra kommer att behöva mycket mer tid för att skapas och kanske de inte blir det du hade tänkt från början. Några kommer att behöva mycket omsorg. En del kommer att behöva finjusteras. Kom bara ihåg varför. Kom ihåg din intention.

Det är okej att göra slut med en dröm.

Vissa drömmar har ett “bäst före”-datum. Man växer ifrån dem. Låter någon annan slutföra dem. När de inte längre känns kul och livfulla. Då är det dags att lämna. Det kan till och med vara så att det inte ens var din dröm från början. Du trodde att detta var något du ville ha för att alla andra vill ha det.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *