Dagens budskap 230108

Vi har äntligen påbörjat något stort. Sovrummet är nymålat. Sängen flyttade vi på. Nya gardiner är inköpta. Vi var inne i många butiker innan vi slutligen hittade dem. Min tavla hängde vi på en ny vägg och den fick sällskap av två nya lampor från IKEA.

Vanligtvis när vi förändrar något i vårt hus så kommer jag med idéer och Jocke utför. Denna gången gjorde vi det tillsammans. Spacklade, slipade och målade. Det känns otroligt mycket mer tillfredställande när man är delaktig. Mer av detta.

Nu vill jag bara ligga i min säng och njuta av känslan jag känner. Tillfreds och lycklig.

Planen är att måla om vardagsrum, kök och allrum. De ska alla vara fulla av färg och sammankopplas av en tapet i hallen som innehåller alla dessa färger. Som jag längtar! Älskar projekt som det här.

DAGENS BUDSKAP

Respekt.

Skapa plats för att reflektera över vad detta ord betyder för dig. På vilket sätt ger du dig själv respekt? Jag bjuder in dig till att säga nej till det som inte ger dig något tillbaka eller för att du helt enkelt prioriterar något annat. Det kan vara så enkelt som en promenad i skogen istället för att fika med en vän som bara ältar sina problem.

Din kropp, dina känslor och dina ägodelar är betydelsefulla för dig. Låt dem vara det. Låt ingen förringa den du är eller säga att du är för mycket. Du är den du är och du skapar avtryck på jorden enbart genom att vara du.

Behandla dig själv så som du vill att andra ska behandla dig.

 Sluta låta det vara så viktigt att vara gillad av alla. Det räcker att få respekt och kärlek från de som förtjänar det just nu. Vi går alla vår unika stig på denna jord. Ibland tillsammans bredvid varandra, ibland i otakt och även ibland på helt olika stigar. Det betyder inte att någon är ute på fel väg. Vi trampar vår egen stig helt enkelt. Ibland går stigarna ihop igen, ibland inte. Det är helt ok.

Glädjen växer inombords.
Aldrig av bekräftelse från andra.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 230108

  1. Tack, stämmer väl in på mig och min syster. Vi har valt olika vägar i livet, varit ifrån varandra. Nu ligger hon svårt sjuk och jag har sökt upp henne, hon blev mycket glad av det. Jag med, vi kan göra ett bra avslut..🙏🏻💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *