Vill du boka in ett kreativt samtal med mig?

Idag hade jag en fantastisk session med en kreativ och härlig kvinna. Det ger mig en sån härlig energi både under samtalet och efteråt. Jag tänker och funderar över vad som egentligen kom upp. Jag är så tacksam över möjligheten att vara delaktig i att göra plats för mer kreativa tankar och att göra de verkliga. 
 

Känslan över att varje dag vakna upp och veta att det finns något större därute för dig. Hur känns det? Vad skulle skillnaden vara för dig att veta? Ta några djupa andetag och skriv ner svaren på de frågorna. Frågan som så många söker svaret på är “Vilket är mitt syfte på jorden?” Svaret på den frågan är att vara du. Så enkelt och så svårt. Det handlar om att ta reda på vem du är. Vad som du går igång på.

Så många distraherar sig från att söka svaret på detta på olika sätt. Man ser till att ha en full kalender, presterar eller ställer upp för alla andra. Allt för att inte känna sina egna känslor. Det känns läskigt att lyfta upp dem i ljuset. Kanske tänker du att du ska ta tag i det “sen”. Älskade du, börja idag. Börja nu.


Det är fint att vara där för andra men inte på bekostnad av dig själv. Jag hör så många kvinnor säga att de tycker om att stötta andra och hjälpa. Ja, det låter ju fint och nobelt men ibland är längtan efter att själv få synas och bli beundrad gömd bakom detta. Istället för att leva sin egen dröm så gömmer man sig bakom den stöttande rollen. Då hinner man inte tänka på sig själv. 

Att ta reda på vem du är och din passion kan vara så jäkla värdefullt på så många olika nivåer i ditt liv. Du blir en helt ny människa som vet vad du vill. Vet vilka steg du ska ta för att komma dit. Du gör skillnad för andra. Du är en av de som skapar fred på jorden. Vill du vara en av oss?

När du är ensam i ditt rum och tittar dig i spegeln, vad vill du säga till dig själv?

Vill du kliva in i min FB-grupp?

Vill du veta mer om vad ett kreativt samtal innebär?

Stor kram från mig till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *