Behöver du ett kreativt samtal för att komma vidare?

Det är så många människor därute som behöver någon för att väcka liv i kreativiteten. Någon som kan ställa de där frågorna som får ögonen att öppnas. Tänka nya tankar. Se saker från ett annat perspektiv.

Det är så enkelt (och så otroligt tråkigt) att trampa runt i samma spår. Inte våga eller veta vad nästa steg är. Man går runt och tänker ut alla möjliga hinder innan man ens har börjat.

Vad innehåller ett kreativt samtal?

Innehållet sätter vi tillsammans. Det finns ingen ram för hur detta “ska” se ut. Jag avskyr att följa ramar utan det blir så mycket bättre när vi tillsammans gör vår egen ram och följer flödet. Låter det flummigt? Kanske det men det är sån jag är. Jag älskar flummighet. Jag ställer coachande frågor som får dig att tänka nya tankar. Jag tror på kraften i frågor. Jag tror att vi alla behöver lära känna oss själva mycket bättre. Då kan vi skapa en värld i fred. Du kan ha ett specifikt problem som du behöver ta dig genom för att skapa kraft framåt. Jag är ditt bollplank. Du kan känna dig fullkomligt trygg att alla dina tankar och idéer får höras och respekteras. Det finns inga konstigheter. Det finns inga känslor som är fel. Alla känslor får finnas. Det är helt ok att känna sig värdelös. Det är också helt ok att dela med sig av framgångar.

Vad kostar det?

Första samtalet 199 kronor. (Man vill ju inte köpa grisen i säcken 😉 )

Därefter 599 kronor för 40 minuter.

Möte sker via Zoom eller Skype.

Hur många sessioner måste jag köpa?

Du måste ingenting, alltså kan du köpa en eller flera. Känner du för att anlita mig återkommande så sätter jag såklart ihop ett fördelaktigt paketpris till dig.

Hur bokar jag ett kreativt samtal?

Känner du att detta passar in i ditt liv så skulle jag bli fantastiskt glad. Du mejlar till levandefrukost@gmail.com att du är nyfiken på detta. (Ja, jag vet att jag borde skaffa en ny mejladress som känns mer seriös men jag tar det en annan dag hihihi) Eftersom jag fick denna idéen idag och den känns så klockren så har jag inte alla bitar på plats. Ha tålamod med mig…..

Kram Christine

2 thoughts on “Behöver du ett kreativt samtal för att komma vidare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *