Ta dina första steg mot ditt kreativa drömliv.

Vad drömmer du om? Hur långt borta känns din dröm för dig?

Eller är den inom räckhåll? Jag delar med mig av mina bästa steg mot mitt drömliv!

Räkna med det – Du behöver veta att det är på väg till dig. Inte tro det utan verkligen veta. Redan vara där i sinnet. Verkligen känna det i hela kroppen.

Tacksamhet – Detta är otroligt viktigt. Den stärker alla dina förväntningar. Var tacksam för pusselbitarna som redan finns i ditt liv. Den tar dig till “mirakelzonen” och öppnar upp för att få mer. Gör dagliga tacksamhetlistor. Superbra! Häng med på nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Välkomna förändring – Du kan inte ta emot nya saker om du följer samma mönster. Förändring är inte skrämmande! Det tar dig närmare och närmare din dröm. Jag trodde länge att jag var en person som var öppen förändring men i en coachsession kom jag till insikt att det inte var så. När jag vet, kan jag börja förändra. Jag öppnar upp för ett sjukt bra erbjudande. Läs mer om det här.

Visualisera – Du behöver känna din dröm. Kliv in i den världen du vill vara i. Du kommer att känna skillnaden. Att implementera kropp och själ är otroligt kraftfullt. Idag var sista dagen av 30 dagar i min kurs “Kreativ visualisering” och nästa steg är att lägga in kursen i Thinkific. Superspännande! Vill du veta mer om vad den innebär? Kommentera med “YES” i bloggen.

Ha tillit – Allt som har hänt dig har gjort det för att du trodde på det. Så är det med allt.  Om du begränsar dina övertygelser om vad som är möjligt för dig, kan dina drömmar inte komma till dig.

Sätt intention – Ange dina avsikter och mål, släpp sedan taget och låt din dröm komma till dig. Älta inte utan ha tillit till att det är på väg till dig.

Synkronicitet – Leta efter ledtrådar att din dröm närmar sig. Det håller dig förväntansfull. Se allt som positiva tecken. Mycket kommer att falla på plats.

Tvivel – Istället för att tvivla på din dröm, tvivla på tvivlet. Det är din inre kritiker som känner rädsla.

Förtroende – Det kommer att hända. Ge inte upp, och var tacksam för de lärdomar du lärt dig längs vägen. Allt som händer förbereder dig att kliva in i din dröm.

Kom på dig själv – Vad gör du just nu som sätter upp hinder för dig själv? Det är du som står i vägen för dina drömmar. Jag vill vara en publicerad författare. Jag kom på mig själv att inte skriva på mina påbörjade böcker för att jag är rädd. Visionen om mig själv som en publicerad författare är säker. Jag ska ta till mig mina egna briljanta tips!

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det skulle göra mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris?

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Idag var sista dagen av 30 och dagens meditation var att möta sitt totemdjur. Det känns lite tomt när en idé har kommit till sitt slut men jag är redan på gång med nästa steg.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

2 thoughts on “Ta dina första steg mot ditt kreativa drömliv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *