Låt inte omgivningens bekräftelse forma dig till någon du inte är. Ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”

Jag trodde länge att självkänsla var en färskvara som behövde fyllas på varje dag. På sätt och vis är det så men man behöver ha ett mindset som gör att andras tankar inte spelar så stor roll.

Placera din självkänsla i en kista och låt den motsvara magen. När du oroar dig över dig själv så kan du få ont i nedre delen av din mage. Det är du som ska fylla på den kistan varje dag. Ingen annan kan eller ska göra det åt dig. Visst vore det enklare att lägga ansvaret på någon annan att fixa men det blir inte samma effekt. Är kistan välfylld så gör det inte så mycket när du drabbas av motgångar som skilsmässa, arbetslöshet eller konflikter.

Hur vill du att din kista ska se ut? Blå, svart, lila eller gul? Vilken form har den? Rund, rektangulär eller oval? Stor eller liten? Blunda en stund och visualisera din unika kista.

Nu är det upp till dig att överfylla denna vackra kista med alla dina härliga egenskaper!

Du kommer att få mer livslust. Jag lovar dig!

Hur gör du för att fylla den? Jo, varje dag skriver du ner fem bra saker med dig. Fem saker som inte är prestationsinriktade. Det handlar inte om att tävla med dig själv att bli “bättre” varje dag. Det handlar om att lägga märke till hur fantastisk du faktiskt redan är. Du är inte medveten om det än bara….

Blir du inte olidlig och full av dig själv efter ett tag? Nej, nej och nej! En människa som kan bekräfta sig själv och se det vackra i sig själv har lättare för att se det vackra i andra. Detta innebär att när du tänker på dig själv, prioriterar dig själv så blir din omgivning mer lustfylld och rik på glädje. Börja idag att skriva ner fem bra saker….

Behöver du tips på bra egenskaper hos dig?

Unik     Sårbar     Älskvärd     Häftig

Cool     Empatisk     LevAnde     Inspirerande

Härlig     Rolig     Nyfiken     Intuitiv 

Jag kommer den 3 juni när det är nymåne att köra igång en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Där vänder vi blicken inåt och visar tacksamhet för oss själva på tre olika sätt. Många av kvinnorna som har varit med har fått stora och positiva förändringar i sina tankar om sig själv. Du kan läsa mer om det här och jag hoppas att du vill hänga med!! Kommentera ”JA TACK” i bloggen om du vill vara med.

Jag vill att varje varelse på denna jord förstår att den är betydelsefull och älskvärd. Vi är alla värda att älskas oavsett vad vi har gått genom. Alla misstag och fel vi gjort spelar ingen betydelse. De har tagit oss hit där vi är idag.

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Jag har skapat ett ”worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag kommer att skapa en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. Effekten blir mycket större när man är aktiv i gruppen. Så magiskt vilket stöd som kan växa på så kort tid. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Då kan man gå med i en grupp med andra kvinnor som tidigare deltagit.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Datum är den 3 juni då det är nymåne och en bra tid att sätta igång något nytt. För att få större kraft så är kostnaden en symbolisk summa på 123 kronor för att blåsa in energi. Det går bra med swish. Skriv till mig på levandefrukost@gmail.se så får du uppgifterna. När pengarna är på plats lägger jag till dig i gruppen. Jag kommer att tjuvstarta för jag är så taggad redan nu på att köra igång!

Jag är supertaggad!! Det ska bli så roligt!!

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det skulle göra mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *