Det doftande hemmet. 5 förslag på ett väldoftande hem.

Dofter drar till sig känslor och minnen. Varje gång jag är i affären och köper tomater tas jag tillbaka till min morfars koloni. När jag öppnar dörren till mitt hus och möts av doften av att min man tänt en rökelse inger lugn i kroppen.

Att kliva in i mitt eget hus och känna lugn, kärlek och trygghet är viktigt för mig. Jag skulle inte vilja tillbringa mitt liv på någon annan plats just nu. Jag njuter av att sitta på min lila matta och meditera, plantera blommor i min trädgård, ligga i hängmattan och filosofera om livet. Njuter av livet här och nu.

Precis om detta handlar morgondagens video till deltagarna i min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Att njuta.

Vi är så duktiga på att göra. Prestera. Nej, ibland behöver kroppen stanna upp och lukta på blommorna.

Ett doftande hem kan kännas som ett enkelt sätt att känna glädje och kanske det är så. Att skapa en plats där man vill vara känns otroligt viktigt för mig.

5 förslag på ett väldoftande hem.

1.Vädra regelbundet. Sommar som vinter och efter en härlig regnskur. Låt frisk luft strömma in.

2.Tänd en rökelse. Det finns en uppsjö med olika dofter för olika ändamål. Det kan ta tid att hitta din favorit men det är det värt.

3.Massor med gröna växter. Det finns växter som är unika för sitt sätt att göra luften bättre. Desto mer gröna växter desto bättre luft i hemmet.

4.Sjud äppelcidervinäger, hel kanel och kryddnejlika i vatten. Det kan låta konstigt men det skapar ett väldoftande hem som känns hemtrevligt. Dofterna känns inbjudande. Jag lovar.

5.Pioner. Det är min nya favoritblomma för den doftar så magiskt gott. Den får mig att stanna upp och förundras över dess vackerhet och dessutom doftar den så gott. Ta in blommor från trädgården som doftar gott.

KRAM Christine

Dela gärna med dig av dina tips i kommentarerna!

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Missa inte “Dagens budskap” imorgon bitti.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång den 2 juli. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *