31 dagar av självkärlek. #DAG1

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

Dag 1. Om du kunde gå tillbaka 10 år i tiden, vad skulle du säga till dig själv?

Ta dig tid att utforska saker som du har lärt dig så här långt i ditt liv som du inte visste då. Det är ett utmärkt sätt att förstå att allt kommer in i våra liv för en orsak.
Du kan skriva ner 1 eller 20 saker. Huvudsaken är att du firar alla framsteg du har gjort.

För tio år sen var jag 32 år och jag var mitt uppe i småbarnstiden. Jag hade sagt till mig själv att jag duger. Jag är en bra mamma och att jag skulle sluta upp med att jämföra mig med alla andra. Jag är jag och det räcker. Det är ok att ha dåliga dagar. Det är ok att inte ännu veta vad jag ville bli när jag blir stor. Jag är lika mycket värd som alla andra.

Kram Christine

One thought on “31 dagar av självkärlek. #DAG1

  1. Jag skulle sagt ta det lugnt och inte göra så mycket saker inte stressa runt så mycket. Lyssnat lite mer på mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *